bence gönlümüzden ne koparsa anlıyışından çıkıp daha profosyonel yurutmeliyiz klup olaylarını
Tallacım sonuçta kulüp biryerde hemen hemen hepimizin ego'su olan motosikletlerimiz üzerine kurulu. Egosunu tatmin etmek için kulübe üye olmuş kimseyi de şu kadar para ver diyerek zorlamamalıyız. Buna ek olarak herkezin ekonomik durumu aynı dengede de olmayabilir. Ha-keza ben hepinizin iyi niyetine güveniyorum. Dolayısıyla bi iş yapacaksak; zorlama olmadan, kimseyi yormadan ve iyi niyet çerçevesinde zaten gerekeni becerebileceğimizi düşünüyorum.
Bu çerçevede üye ve gönüllü arkadaşlarımın 5 YTL ile 15 YTL arasında bir rakkamı tercih etmelerini uygun buluyorum. Herkezin kesesine uygun düştüğü kadar. Ne fazla, ne az... Herkeze uyar sanırım. Kişisel kanaaatim edindiğim bilgileri ve paylaşımlarımı göz önüne aldığımda, bu kulübün bu ödeneğin fazlasını bile hakettiğinden yanadır. Yeri gelmişken, hepinize tek tek bugüne kadar yapmış olduğunuz paylaşım, katkı ve ayırdığınız zamanınızdan dolayı teşekkür ederim. :rendeer:
Daha önce konuştuğumuz gibi bir forum, birde site gurubu oluştu. Forum'u takip etmeyen biçok kullanıcımız var. Sticker'lar elimize geçince, siteden de bir duyuru yapıp, 5-6 YTL karşılığında 20 adet sticker'ın adreslerine kargo dahil gönderilebileceğini duyururuz. Bu sayede biraz daha kaynak yaratmış oluruz kanımca.
Sevgiler,
ii gunner.
Ha bide ek olarak ben Antalya'ya hava yoluyla gitmeyi planlıyorum ödemeleri ona göre biraz şişik tutarsanız çok sevinirim (yüzsüzlüğe bak) :queen:
ii gunner.