arkadaşlar merhaba
motor sewdam buraya kadarmış herhalde... çarşamba gecesi büyük bir kaza yaptım bende birşey yok ama arkamdaki babam beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu we yoğun bakımda yatıyor salı yada çarşamba uyandırcaklar işallah allahtan tek temennim babamın yaşaması kaza nasıl oldu derseniz iş çıkışı gece saat 2 gibi babamı ewden alıp şişlide tost yemeye giderken şişli osmanbey yolunun en sağ şeridini kazmışlar ama bu bildiğiniz ufak bir çukur değil 15 cm civarı derinlikte enide bir şerit kadar boyuda 1,5 metre civarlarında gayet büyük bir çukur hiç bir tabela ışıklandırma yoktu cadde ışıklarıda çukuru hiç belirgin edicek durumda değildi çukuru görmem çok geç oldu malum bizim motorların ışıkları kendini zor aydınlatıyo çukura girdim vede çıktım ama babamın biraz kilolu olması nedeniyle çukuardan çıkarken arka teker patladı jant yamuldu herhalde amartisörlerde kırıldı ve motorun hakimiyertini kaybedip yan yattık vede düştük hızım fazla çok değil gece yollar boşl olmasından 50 60 km wardı işte böle arkadaşlar motoru yapıp satıcam daha o motora binemem işallah babama bişi olmaz tek duam o sağlıcakla kalın hoşcakalın allah kimseyi benim durumuma düşürmesin saygılarımla...