Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün Merter McDonalts'ta 3 tane daha Zen ci arkadasla tanıştım siteden ve Club ten bahsettim hoşlarına gitti gezilere gelebileceklerini fakat pazar günü için uygun olmadıklarını söylediler kısmet dedim bir daha ki geziye gece gece baya bi gezdik Taksim,Beşiktaş,Bakırköy :) taze taze çekilmiş birde foto koyayım dedim :)

TIKLA

Arkadaşlar pazar günkü buluşmaya Bakırköy, İncirli, Şirinevler, Yenibosna, Güngören çevresinden katılacak olanlar kimler.

İsterseniz biz ortak bi nokta da buluşup ordan devam edelim. Aramızda o kadar uzun yol yapmamış acemi arkadaşlar en azından zorluk çekmezler. (kim acaba bu kişi:cat: )

slm millet bende bu sabah yeni aldım gri renk..bakalım beni işe götürüp getircekmi..motorcu dükkanı gibi oldum.. napiim tipi çok hoşuma gitti.

yarın akşam teslim edecekler..:mrgreen:

Cathedral hayırlı olsun güle güle kullan

Talla, motostyle benim içinde çok uygun Ömür. Orda buluşabiliriz.

@ Cathedral hayırlı olsun aman abicim motoru teslim alırken heryerini iyice mıncıkla :) yani kontrol et veya ettir.

@latifpolat,talla ok beyler banada uyar öyleyse ömür plazadan beraber sirkeci yaprız saat kaç gibi ömürde olucaz?

slm millet bende bu sabah yeni aldım gri renk..bakalım beni işe götürüp getircekmi..motorcu dükkanı gibi oldum.. napiim tipi çok hoşuma gitti.

yarın akşam teslim edecekler..:mrgreen:

hayırlı olsun kardeş müsaitsen pazar gunku gezimize bekleris güzel bir motor seçmişsin kazasız belasız sürüşler dilerim.

@latifpolat,motostyle

9.45 de ömür plaza nasıl beyler?

hayırlı olsun kardeş müsaitsen pazar gunku gezimize bekleris güzel bir motor seçmişsin kazasız belasız sürüşler dilerim.

@latifpolat,motostyle

9.45 de ömür plaza nasıl beyler?

09:45 – Sirkeci Arabalı Vapur İskelesi (2), Toplanma.
Avrupa yakasında Sirkeci Toplanma Noktası’nı tercih edecek olan arkadaşların en geç saat 09:45 itibariyle Sirkeci Arabalı Vapur iskelesi önünde bulunmaları.

10:00 Sirkeci Arabalı Vapur İskelesi (2), Hareket.
Arabalı Vapur 10:00 itibariyle Harem İstikametine doğru harekete geçecektir.

Abi bizim 9:45 te sirkecide olmamız lazım:)

geziye gelemiyorum fakat bir uyarıda bulunayım: Ehliyetsiz arkadaslar lütfen dikkat edin geçenlerde şile ağvada arkadasımın motorunu bağladı jandarma arkadaşım şileli olmasına rağmen jandarma orada affetmiyor lütfen dikkat edin

geziye gelemiyorum fakat bir uyarıda bulunayım: Ehliyetsiz arkadaslar lütfen dikkat edin geçenlerde şile ağvada arkadasımın motorunu bağladı jandarma arkadaşım şileli olmasına rağmen jandarma orada affetmiyor lütfen dikkat edin

bende ehliyet yok baba napacam?

@latifpolat

ozaman bizde 9.30da buluşurus hocam ;)

Bence 9:00 en mantıklı ne dersiniz arkadaşlar. Talla, motostyle hem bi kahve içmeye vaktimiz olur Ömür'de ordan basarız.

Ehliyet olayına gelince taaaaaaaaa nisanda aldığım sertifikayı şükür dün karakola verdim yarın gel al dediler ama sanırım gidemiycem. Çevirseler bile bi problem olurmu. Çünkü ehliyetim çıktı sadece yanımda değil karakolda.

@ cathedral
kazasız günlerde bol keyifli sürüşler dilerim, güle güle kullan :rendeer:

Şimdi lafı biraz garip biyere çekmiş olucam farkındayım... ama genelde senin bindiğin motosikletlere binen arkadaşlarımız bizim motorlara biraz havadan bakıyorlar. Sadece motosikletlerimize havadan baksalar iyi, sürücüsüne yani bize bile yukarlardan bakıyorlar. Seni gerçek bir motosiklet sever ve attan inip eşşeğe binmek gibi saçma-sapan egolardan arınmış biri olarak canlandırdım kafamda şu anda. Yani burgman 400'e binen birinin kalkıp birde yanına zeytin alması... 100 kişiden biri yapar bunu heralde. Alıştığımız ve itelendiğimiz sosyal bilinç bize, beğenilerimizi bir kenara bırakıp, burgman 400'den sonra burgman 600'e terfi etmemizi söyler :). Sen bu şekilde düşünmemişsin. Açık fikirliliğinden dolayı seni kutluyorum :cat: Tekrar tüm motosikletlerini en güzel günlerde kullanmanı dilerim.:rendeer:

@ talla
talla seni artçı'ya çekeriz yine, acil durumda u dönüşle tüyersin :cherry:

@ gezi team
Arkadaşlar yolumuz geçmişteki gezilerimize oranla nispeten biraz daha uzun sürebileceğini ve havanın daha erken kararabileceğini göz önünde bulundurarak gezi programını alışıla-gelmiş saatten 1 saat geriye çektim (Bu cümleyi bi daha kuramam heralde). Bu sebepten dolayı kusuruma bakmayınız.
Birde şile hakkında bilgi toplayabilecek arkadaşlarımız gezi takımına büyük kıyak yapmış olurlar. çünkü şileye vardığımızda yakın çevrede görebileceğimiz bir yerler var ise gezimiz daha keyifli hale gelecektir.

ii gunner.

tamam 9da ömürdeyis abi 2 geziye katıldım ehliyetsiz bu 3.olcak inş:) arkadan gidince bi problem olcaanı sanmıorum malum bizim zeytinelre kımse yetişemez:p

ok saat 9 da ömür plaza bu arada dün geceki mini 5 zeytinli gezide çok kovalamaca yaşadık polislerle :) kimsede ehliyet yok bizi gören polisler zaten napçanı şaşırıyo kimi çevirsem acaba adamların önünden vız vız vız geçip ara sokaklara dalıpp tekrar caddeye çıkıyoz :) dünkü keyfi hiç bişiye değişmem :)

Resim 2

Ehliyet olupta yanımızda değilse motoru bağlama gibi bisorun olmuyomuş ama ehliyet taşımamaktan 100ytl ceza kesebilirlermiş. (kaynak: Gelişim Sürücü Kursu)

@ Cathedral
hayırlı olsn yeni motorun kazasız belasız işallah.
şuraya bak ya istanbul da olmak varmış,bütün zenler orda geziler vs vs.bide ankara ya bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar