@ cathedral
kazasız günlerde bol keyifli sürüşler dilerim, güle güle kullan :rendeer:
Şimdi lafı biraz garip biyere çekmiş olucam farkındayım... ama genelde senin bindiğin motosikletlere binen arkadaşlarımız bizim motorlara biraz havadan bakıyorlar. Sadece motosikletlerimize havadan baksalar iyi, sürücüsüne yani bize bile yukarlardan bakıyorlar. Seni gerçek bir motosiklet sever ve attan inip eşşeğe binmek gibi saçma-sapan egolardan arınmış biri olarak canlandırdım kafamda şu anda. Yani burgman 400'e binen birinin kalkıp birde yanına zeytin alması... 100 kişiden biri yapar bunu heralde. Alıştığımız ve itelendiğimiz sosyal bilinç bize, beğenilerimizi bir kenara bırakıp, burgman 400'den sonra burgman 600'e terfi etmemizi söyler

. Sen bu şekilde düşünmemişsin. Açık fikirliliğinden dolayı seni kutluyorum :cat: Tekrar tüm motosikletlerini en güzel günlerde kullanmanı dilerim.:rendeer:
@ talla
talla seni artçı'ya çekeriz yine, acil durumda u dönüşle tüyersin :cherry:
@ gezi team
Arkadaşlar yolumuz geçmişteki gezilerimize oranla nispeten biraz daha uzun sürebileceğini ve havanın daha erken kararabileceğini göz önünde bulundurarak gezi programını alışıla-gelmiş saatten 1 saat geriye çektim (Bu cümleyi bi daha kuramam heralde). Bu sebepten dolayı kusuruma bakmayınız.
Birde şile hakkında bilgi toplayabilecek arkadaşlarımız gezi takımına büyük kıyak yapmış olurlar. çünkü şileye vardığımızda yakın çevrede görebileceğimiz bir yerler var ise gezimiz daha keyifli hale gelecektir.
ii gunner.