maşallah kardeşim tank gibi hemde...allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..Arka bagajı niye söktün ki ?
Bu arada kask olarak hangi ürünü kullanıyorsun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
maşallah kardeşim tank gibi hemde...allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..Arka bagajı niye söktün ki ?
Bu arada kask olarak hangi ürünü kullanıyorsun ?:flower: monda ne bu arada mond''i''a''l'' i ve l harfleri gidince honda gibimi yaptın enteresan olmuş o sanki :cherry:
Selamlar,teşekkür ediyorum hocam.Fotoğrafın altında da yazdığım gibi daha motoru aldığım gün çektiğim bir foto..Binmemiştim bile..Daha sonra oradaki mondial yazısını komple söktüm.Şimdi hiçbirşey yok..
Bu arada kaza yaptım arkadaşlar.
Kızılayda bomboş yolda süratim 30-35 arası rüzgarı hissede hissede yavaşça gidiyorum..Derken yolun karşısına elinde termosuyla bir seyyar çaycı geçmek istedi..Epey bir mesafe olduğu için ve ayrıca hızım çok düşük diye frene dokunmadım..Fakat tam karşı kaldırıma ayağını koyacakken ani bir şekilde tekrar yola dönünce korna çaldım,birazda yaşlı bir amcaydı duymadı sanırım halen uyuşuk bir şekilde karşıya yürürken bende biraz panik yaptım sert bir şekilde fren yapınca motor kaydı..Arkamda da kız arkadaşım vardı neyseki onda birşey yok,benim dizim küçükken sokakta düşen çocuklar gibi ufacık bir şekilde soyuldu,motorda ise bir iki kılcal çizikten başka hiçbirşey yok..Ancak süratli kullanıyor olsaydım sonuç Allah korusun çok farklı olabilirdi..Ama hız seven birisi değilim,ayrıca motorun keyfini düşük hızlarda daha çok hissediyorum..
Bu arada tüketimi ölçme fırsatım da oldu..
Benzin ibresi kırmızıda iken,5539km de depoyu 15 liraya fulledim.%80 tek,%20 artçı ile kullandığım motor 112 km sonra(5651km) tekrar kırmızıya geldi ve yine fullediğimde 15,90 lira verdim.Benzinimi herzaman aynı Shell istasyonundan 95 oktan alıyorum.
Yani kaba bir hesapla
15,90/112
=14 krş/km gibi bir ortalama çıktı..Bu arada genelde hızım 30-50 arası..Ana yollarda trafiğin durumu itibari ile max 80'e çıkıyorum..Bu da tüketime etki eden bir faktör olsa gerek..
@omeruby
Baba o tarz modifiyelere gidelim,gidelimde 'cep delik cepken delik,cepte yokki metelik':queen: