Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

farklı aparatıda var googlede çıkıyor sitelerden alınıyorda okadar değcek bişi değil git bi motorcuya yapsınlar sana 2 3 tl verirsin uğraşmaya değmez =)

kaşları gördüm mükemmel ya bulursam nikelaj olanını alırım fakat boyutları uyarmı bizimkine =)

Valla bendeki tam bizim için üretilmiş sanki. Esniyo o zaten. Kalıp gibi uyma sorunu yok istediğin şekli verirsin.

Xenon bakıyorum ben kampanya gibi bişey var bak istersen.
http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...roductId=otm011770&categoryId=271585#Yorumlar

Ya birde hiç Açık Hava Filtresi ile ilgili bilgin varmı ? Bizim motorlara fayda edermi + - leri ne olur ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

Valla bendeki tam bizim için üretilmiş sanki. Esniyo o zaten. Kalıp gibi uyma sorunu yok istediğin şekli verirsin.

Xenon bakıyorum ben kampanya gibi bişey var bak istersen.
http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...roductId=otm011770&categoryId=271585#Yorumlar
Evett o dediğin marka benimde gözüme çarptı baya ucuz nedense vardır bi iş onda ama hadi hayırlısı benim baktığım birde çifti 70 tl flandı 2 kişi alsa 35 tl gelcek :D
o gözü ozaman bulursam alıp direk monte edicem
bu arada benim ZNU fabrikadan çıkmış kargodaymış =)

Ya birde hiç Açık Hava Filtresi ile ilgili bilgin varmı ? Bizim motorlara fayda edermi + - leri ne olur ?

Evett o dediğin marka benimde gözüme çarptı baya ucuz nedense vardır bi iş onda ama hadi hayırlısı benim baktığım birde çifti 70 tl flandı 2 kişi alsa 35 tl gelcek :D
o gözü ozaman bulursam alıp direk monte edicem
bu arada benim ZNU fabrikadan çıkmış kargodaymış =)

Açık hava filtresi benim eski motorda vardı. Sesi değişiyor motorun. Çok gürültü yapıyor. Sürekli içine birşeyler giriyor yağmurda ıslanıyor motor tekliyor falan. Gereksiz ya orjinali iyi işte. Kurcalamaya gerek yok bence.

2. kişiyi bulsam alıcam ben ama. Malesef yok. Gerçi yine sormam lazım isteyen olursa diye. Xenon süper durur aslında bizim motorlarda. Benim bakayım kendime yandaş alayım ondan.

Hadi hayırlı olsun yeni motorun. İnşallah bir aksilik olmadan eline ulaşır. Onunda fotolarını isterim gelince.

Açık hava filtresi benim eski motorda vardı. Sesi değişiyor motorun. Çok gürültü yapıyor. Sürekli içine birşeyler giriyor yağmurda ıslanıyor motor tekliyor falan. Gereksiz ya orjinali iyi işte. Kurcalamaya gerek yok bence.

2. kişiyi bulsam alıcam ben ama. Malesef yok. Gerçi yine sormam lazım isteyen olursa diye. Xenon süper durur aslında bizim motorlarda. Benim bakayım kendime yandaş alayım ondan.

Hadi hayırlı olsun yeni motorun. İnşallah bir aksilik olmadan eline ulaşır. Onunda fotolarını isterim gelince.

hehe atıcam atıcam bi sürü cekicem =)
Doğru diyosun açık hava filtresi hakkında bizim motorlar sessiz güzel kulaktan değil gözle ilgi çekiyor zaten yeterince =)

xenonu benim arkadaş var onla almayı düşünüyorumda bu senin linkteki sadece uzun galiba o benim tek aklıma takılan olmuşken hen uzun hem kısa olsa mütiş olcak =)

hehe atıcam atıcam bi sürü cekicem =)
Doğru diyosun açık hava filtresi hakkında bizim motorlar sessiz güzel kulaktan değil gözle ilgi çekiyor zaten yeterince =)

xenonu benim arkadaş var onla almayı düşünüyorumda bu senin linkteki sadece uzun galiba o benim tek aklıma takılan olmuşken hen uzun hem kısa olsa mütiş olcak =)

Aynen sadece kısalara yada sadece uzunlara. Aslında bunu alıcan Takıcan fara sadece kısa. Uzunlarada senin sislerden yapıcak. Süper olur. Ama uğraşmak lazım. Boş vakit lazım.

Aslında çok kolay olur biliyomusun ama braz ezber lazım kabloları flan bilirsen hızlıca yaparsın =)

Ya ben kafayı biraz RÖLE bağlamaya taktım bendeki kornaya basında farların sislerin gücü azalıyo Röle aldık arkadaşa ama çok garip geldi ve baya araştırdımda yine kafa almadı
Stebelin ferrari kornası var çok fena ses çıkarıyor izmir yolunda tıra bastım yol verdiğini bilirim eskiden ditt ditt kafayı yiyodum =)

Aslında çok kolay olur biliyomusun ama braz ezber lazım kabloları flan bilirsen hızlıca yaparsın =)

Ya ben kafayı biraz RÖLE bağlamaya taktım bendeki kornaya basında farların sislerin gücü azalıyo Röle aldık arkadaşa ama çok garip geldi ve baya araştırdımda yine kafa almadı
Stebelin ferrari kornası var çok fena ses çıkarıyor izmir yolunda tıra bastım yol verdiğini bilirim eskiden ditt ditt kafayı yiyodum =)

Ya kolay belki az çok elektrikten anlarım arızamı çözerim ama. Vakit yok uğraşıcak. Şimdi ramazan aylağız ama bu seferde bana zor geliyo oruçlu oruçlu. O yüzden. Korna bana yetiyo bilmiyorum farklı mıydı acaba asya'larla mondial'lerin kornaları?

Hayır hepsi aynı Bütün scooter chooper bütün motorlar dit dit korna ile üretilir yasak normalde havalı kornalar arabaya bile ama nabıcaksın burası TÜRKİYE =)

Hayır hepsi aynı Bütün scooter chooper bütün motorlar dit dit korna ile üretilir yasak normalde havalı kornalar arabaya bile ama nabıcaksın burası TÜRKİYE =)

O zaman benim korna değişmiş. Süper ötüyo yani. Basılı tutuyorum önümdeki uyuz olursam uzunlarıda açıyorum. İsterse çekilmesin :) Sorun yok. Bende xenon alıyorum galiba. Arkadaşla konuştum tamam alalım o zaman dedi. H4 alıcam 5-6 lira fark ediyo uzun kısa bir arada olsun. Daha iyi.

race motorlar değil bu motorlar xenon vs. yapmayın bu motorlara 10 kişiden 9 u bu motora dönüp bakıp beğeniyorsa bu klasik havasından dolayıdır üstünde oynamalar yapılırsa dışardan bakılınca apaçi damgası yersiniz daima orjinallikten yanayım bu motorda bırakalım öyle kalsın tabii zevk meselesidir orası ayrı bu benim şahsi görüşüm.

race motorlar değil bu motorlar xenon vs. yapmayın bu motorlara 10 kişiden 9 u bu motora dönüp bakıp beğeniyorsa bu klasik havasından dolayıdır üstünde oynamalar yapılırsa dışardan bakılınca apaçi damgası yersiniz daima orjinallikten yanayım bu motorda bırakalım öyle kalsın tabii zevk meselesidir orası ayrı bu benim şahsi görüşüm.

Haklısınız ama fardan yana kesinlikle sorun var. Xenon aydınlatmasıda tartışmasız 1 numara. Bende biliyorum klasik olduğunu ama farlar yetersiz. Apaçi dersenizde yanılırsınız. Gelip yerinde görün derim. Edirne'de tonla apaçi var ama ben onlardan biri değilim sağa çekip ayna ayarlayan kaskının bağlantısını sıkan apaçi gördünüz mü? Motoruma da bir o kadar değer veririm.

Benim gözümdeki apaçiler kimler biliyomusun. mg zc zat gibi motorları alıp egzosunu delip devil egzos havası verenler kulaklara savaş açarak gezenler mahalle aralarında hız denemesi yapanlar. he tabi öle tanıdığımda var benim motoruma apaçi diyo işte zevk meselesi
;)

Benim gözümdeki apaçiler kimler biliyomusun. mg zc zat gibi motorları alıp egzosunu delip devil egzos havası verenler kulaklara savaş açarak gezenler mahalle aralarında hız denemesi yapanlar. he tabi öle tanıdığımda var benim motoruma apaçi diyo işte zevk meselesi ;)

Çok varya burda da öyle. Yani motora birşeyler illaki yapılacak bizde bunun dozu ayarlamaya çalışıyoruz. Aşırıya kaçmadan. Xenonu iyiden iyiye kafama yattı ya. Alabilirim şu ara. Gerçi arkadaşın yeni aldığı motoru bekliyorum ama. Ortak alıcaz ya. Acaba ne kadar indirimde daha o xenon. H7 duy sorunu falan olmaz heralde dimi?

bilgim yok o konuda doğrusu tahminime dayanarak olucak.ama inş içnde çıkar veya kolayca temin edebilirsin

bilgim yok o konuda doğrusu tahminime dayanarak olucak.ama inş içnde çıkar veya kolayca temin edebilirsin

İçinde çıkmaz ya :) Yarın gidicem zaten sanayiye sorayım bizim elektrikçiye bulur o bana 1 tane :) Takarsam xenonu güzel olur ya beyaz beyaz. Onunla beraber belki far şapkasınıda takarım.

İçinde çıkmaz ya :) Yarın gidicem zaten sanayiye sorayım bizim elektrikçiye bulur o bana 1 tane :) Takarsam xenonu güzel olur ya beyaz beyaz. Onunla beraber belki far şapkasınıda takarım.
ben olsam şimdi takardım can sıkıntısı hemde güzel olurdu şapka galiba farın cam tutucu kelepçesine takılıyor =) sen xenonu yap foto çek koy merakla bekliyo olucam =)

ben olsam şimdi takardım can sıkıntısı hemde güzel olurdu şapka galiba farın cam tutucu kelepçesine takılıyor =) sen xenonu yap foto çek koy merakla bekliyo olucam =)

Alırsam yapıcam zaten. Kaçarı yok :) Acaip yağmur var Edirne'de. Balkondan kafamı uzatmam bugün :)

125 ZN'ye gönül vermiş değerli motor sevenler:cherry: ben de 125 ZN almayı düşünüyorum fakat sele küçük geldi biraz gözüme biraz uzatma ihtimalimiz var mı?Bir de hangi rengi tavsiye edersiniz ben kırmızı-gri-siyah arasında kaldım...şimdiden teşekkürler :cherry:

125 ZN'ye gönül vermiş değerli motor sevenler:cherry: ben de 125 ZN almayı düşünüyorum fakat sele küçük geldi biraz gözüme biraz uzatma ihtimalimiz var mı?Bir de hangi rengi tavsiye edersiniz ben kırmızı-gri-siyah arasında kaldım...şimdiden teşekkürler :cherry:
3Kişi binmeyi düşünmüyosan selesi yeterli hocam uzatıp napcan:cherry: renk tamamen zevk meselesi benimki griydi ama ben normalde griyi hiç sevmem,kırmızıda bu motorda erkek için fazla sempatik duruyor onun için siyah derim :) Sedefli beyaz rengi olsa süper dururdu aslında

3Kişi binmeyi düşünmüyosan selesi yeterli hocam uzatıp napcan:cherry: renk tamamen zevk meselesi benimki griydi ama ben normalde griyi hiç sevmem onun için siyah derim :)

Ne bileyim 2 kişi binince sıkıntı olur gibi geldi bana ama bir gidip görmem lazım sanırım motoru...Teşekkür ederim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar