geçen yıl bu zamanlardı..ocak sonu şubat başları güneşin artık kendisini daha sık göstermeye başladığı zamanlar.. motorların artık cilalanmaya temizlenmeye bakıma alınmaya başlandığı, motoru olmayanların ise tatlı bir heyecanla istedikleri modeli almak için yavaş yavaş plan yapmaya başladığı günlerdi..
ben de bu ikinci gruptakiler gibi güzel güzel hayaller kurup planlar yapıp heyecana kapılırken mavi boncugumu görmüştüm ve o an aramızdaki bağın temelleri atılmıştı..ne zaman galerinin önünden geçsem elini uzatırcasına beni çağırıyordu..ben de belediye otobüsünden çağrısına karşılık verememenin ezkiligiyle bir sonraki durakta inip işyerime doğru boynu büküp yetim gibi yürüyordum..
saatler günleri, günler haftaları kovaladı mart ayı geldi çattı...sabır çanağım çatlamak üzereydi..artık ne yapıp edip o bebeğe sahip olmalıydım..benim olmalıydı..
ve en sonunda hayalime kavuşuyordum..mart ayının başında paramı cebime koydum ve allahın emriyle istedim..hemen de verdiler

bismillah dedim marşa bastım ve artık özgürdüm.. rüzgar iliklerime işliyordu ve o anki haz herşeye değerdi..
yaz boyunca gezdik dolaştık eğlendik mutluyduk herşey güzeldi...ama sonra...evet sonra herşey tersine dönmeye başladı..içişleri bakanı olaya müdahele etti..boncuguma kıydılar..onu benden aldılar... ruhsatı anahtarı kaskı dizligi titreyen ellerimle devrederken noter salonunun duvarları üzerime geliyordu sanki..
artık motosikleti olmayan bir adamdım..sıradan..herkes gibi..akbilimin sesinin tesellisiyle gider gelir oldum evden işe işten eve... gezemez oldum..ayaklarım bağlandı sanki..rüzgarın uğultusuna hasret kulaklarım...artık artçıydım kankamın motoruna..öyle avutur oldum kendimi...kim bilir daha ne kadar sürer bu kederli günler.....
.....................................
.....................................
arkadaşlar selamlar

şaka bir yana evlenmeyi düşünen varsa şart koysun motorumu satmam diye..beni tufaya düşürdüler kandırdılar araya aldılar karşı koyamadım satmak zorunda kaldım...mecburen şimdilik dört teker düşünücez ama inşallah kısmetse bu yaz olmasa da gelecek yaza iki teker üzerinde girmeyi planlıyorum... ayvalıgın izmirin çeşmenin tadı damagımda kaldı..devamını getirmezsem gözüm açık gider
elronds hocam hoşgeldin sen de kavuştun en sonunda gözün aydın

birkaç arkadaş daha vardı onlar da görünmez oldular.. ertanos blitzkierg
kazasız belasız sürüşler..