Motorlarını satmaya çalışan ve yükseltenlere hayırlı olsun diyorum.
selamlar bugun paramı kontrol ettım ve yaklasık 1900 kadar param var.. 125 zn ler yaklasık 1650 yazıyor sanırım sitesinde kac paraysa alıcam ama bana ruhsatı plakası.. diger masrafları ne kadara mal olur .. kask ta almak lazım tabii... diger masraflar yaklasık ne kadar tutar bilen var mıdır?tşkrler.
selamlar bugun paramı kontrol ettım ve yaklasık 1900 kadar param var.. 125 zn ler yaklasık 1650 yazıyor sanırım sitesinde kac paraysa alıcam ama bana ruhsatı plakası.. diger masrafları ne kadara mal olur .. kask ta almak lazım tabii... diger masraflar yaklasık ne kadar tutar bilen var mıdır?tşkrler.
selamlar arkadaşlar.
geçen gün yağ değişimi yaptım.
ipone 10/40 deniyorum bu sefer.
scooter için üretilmiş bir yağ, litresi 28 liraya aldım. 2 gündür çok memnunum. hızlanması arttı ve titreşim çok azaldı. sanki başka bi motor kullanıyorum gibi geliyo bazen
cok güzel bir yağ, tavsiye ederim.
sorum olacak size, bizim zn ler 850 ml civarı yağ alıyor. bu şişenin üzerinde ölçü birimlkeri yoktu, tahm,ini olarak koydum yağı. fazla koyarsak ne olur diye sormak istiyorum
selamlar
umarım alırım alabilirimale: çevremde bu şekilde kredi kartı bulabileceğim yada borç alabileceğim birileri malesef ki yok ! bakalım ne kadar gelicek limit görücez. ceza olayı dediğin gibi eylül 15 teydi hocam, baya bi geçti üzerinden, yine de belli olmaz ama bakalım atlattık gibi
valla elrondsla hiç haberleşmedik, bende bayadır takip etmedim forumu ama dediğin gibi kaza yaptıktan sonra motoru yeniletti sanırım, servisten almaya gidicem falan diodu, sonrada bidaha hiç yazmadı diye biliyorum bende.
@elrons hocam sesimizi duyuyorsan bi ses ver, haber et kendinden kaçtın gittin valla, seni merak edenler var burda..:mrgreen:
Arkadaşlar çantayı merak eden arkadaşlarım vardı, motorumun en son durumu en kral günlerini yaşıyor şuandaresimler taze taze
![]()
![]()
![]()
![]()
selam arkadaslar.eski sayfalari kurcalarken fark ettim . ama fotograflar acilmiyor tekrar gosterme sansin var mi .tesekkurler simdiden...
hocam kazadan sonra o çanta değiştikazada paramparca olmuştu eski resimlere bakayım, bulursam yarın ekleyim.
memnun muydunuz çantadan ? bende deri mi alsam yoksa sizinki gibi böyle birşey mi yapsam karar veremiyorum. fiyatını hatırlıyor musun _?
çantadan memnun değildim çünkü; malzemesi çok dandikti sağlam gibi duruyor ama gerçekten eğretiydi; 45 liraya anca okadar oluyo gerçi, şuan kurye çantası taktırdım maxem ona bi 10 lira fark verdim kazadan sonra siyah çanta ama çirkinsiyah. onun da resmini koyayım sağlam çanta anahtarıda sağlam. hoş durmuyor ama işlevli.
![]()
Geldim geldim burdayımŞaka bir yana inanın bir kere rüzgarı hissettik ya artık o rüzgarı hissetmeden duramıyoruz
Motorun bütn kırılan hatta kırılmadan değiştirilen parçaları 600 tl tuttu. Ben 1 tl bile vermedim. tamamen kamyoncunun sigortası karşıladı. Anadolu sigortaydi, experi aradım, tc numaranıza 600 tl yi yatırdık istediğiniz iş bankasından çekebilirsiniz dedi. Öyle de oldu gittim aldım servise götürdüm parayı verdim; motoru aldım neredeyse 1 ay serviste kaldı motorum onlarda sıkıştırmadı sağolsunlar ben böyle anlayışlı bir yer görmedim. Motorun bütün sıkıntılı parçalarını yenilemişler. ön tarafta çizik olan yerleri komple değişmişler. Ustalar inan kendi motorumuzu yapar gibi yaptık dedi. Motoru çalıştırdım özlemişim keratayısonra bindik eve geldik bi 1 ay binmedim ama sonra dur bi tozunu alayım dedim götürdüm yıkattım. Sonra barıştık şuan 9.000 km deyiz devirdik. ;Kullanmadığım zamanlarda otobüste giderken hep giden motorculara imrenirdim ama şuan herşey güzel.
Kusura bakmayın arkadaşlar uzunca bir süre girmedim siteye arada sırada okuyordum. biraz kafamı dinledim. 4 teker düşünüyorum ama yinede satmaya kıyamadım alıcı çok oldu...
Bu arada arka lastik patlamış her 3 günde bir şişirir oldum michelin lastik taktıracağım taktıran arkadaşlardan var mı bir öneri fiyat performans nasıl?
hadi kalın sağlıcakla......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------
Eklemeyi unutmuşum KORUMAM TAMDI kalıcı hasar çizik vs hiçbir sorunum olmadı. Lütfen dizlik, eldiven, mont kask hepsini takın altınızdaki ister 30cc ister 1200cc olsun. Kazalar da herzaman siz neden olmassınız karşı tarafında nedeni olur Lütfen TAM KORUMA....
...
hoş durmuyor ama işlevli .karar wermem lazım görünüş mü yoksa işe yaramak mı
:S gorunus daha agır basıyo ama bızımkının koltuk altı cok kucuk oldugundan sadece branda sıgıyo =) bana önericegin şirin kullanışlı ucuz ve kaliteli birşey var mı ? =))