@
ertanos hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Evet dediğin gibi sen söylemiştin ama geç oldu artık biraz:mrgreen: ama güç olmasın

Alıcaz artık ehliyeti en kısa zamanda işlerimizden fedakarlık ederek.
Diğer mevzulara gelince dediklerin doğru sanırım. Benim elimde kağıt olmadan savcılığın kapısına dikilmem saçma! Ancak sorduğum ve bu işlerde daha önce yaşantılarıyla tecrübe edinmiş bir kaç kişi mahkeme kağıdının genelde geç geldiğini, ancak ne zaman geleceğininde hiç belli olmadığını söylediler. Bakarsın 1 ay sonra bakarsın 1 sene sonra gelir, ama mutlaka gelir dediler. Bakalım artık ne zaman gelicek?
Buarada Temmuz Ayı MTV si konusunda da yine haklısın hocam sanırım. Dediğin gibi ben motoru Mayıs ayın aldım. 20.05.10 tescil tarihim. Zannedersem 2010 yılının ilk taksidini yatırmış oldum dediğin gibi. Çünkü internette de öyle görünüyor 1. taksit olarak. Ve borçlu göründüğüm yer 2. taksit. Yani Temmuz Ayı MTV si, yani ben Temmuzu yatırıyorum sanarken aslında Ocağı yatırmış oldum. Nese zaten en kötü Pazartesi Kask Cezamı ödemek için Emniyet Müdürlüğüne gidicem. Orda tekrar sorar bilgi alırım konuyla ilgili Ki onlarda senin söylediğin gibi sölicekler muhtemelen @ertanos hocam

Artık Kask Cezası indirimli 43.5TL. bir de gecikme faizli Temmuz Ayı MTV si 41.5 TL. toplamda 85TL. patlatır, döner gelirim eve..:mrgreen: