sanayi aklıma gelmemişti. oraya bir bak. birde hani modifiye araç dükkanları varsa onlara sor. ama daha önceden yapmış olsun aman yaparım ederim diyenlere pek kulak asma
@hllmr baktınmı sahibinden.comdaki ilanıma![]()
@elronds hocam daha önceden ben bakmıştım ilanınıza, linki vermişsiniz yine baktım az önce, valla ne diyim 1200'e verin gitsin. Hayırlısı olsun, motorunuz güzel zaten her türlü müşteri bulursunuz..
bitanesi aradı bakalım yarın gelecem dedi yalan olmassabunu satınca sym joyride 200 maxi scootere geçecez inş. onun fiyatı yüksek 7,300 tl +350 ruhsat
150 zat alacaktık ondan vazgeçtik veya kyomgo xciting 250i bu pahalı 9000 tl
![]()
okan senin motor ZN degil asya 125 t ve bildigim kadarıyla orası ZN servisi...asyalara bakmaz bakarsa da garanti dışı olur haberin olsun..ben de niyetlenmiştim ilk zamanlar ama malesef bu yüzden gidemedim![]()
anladım hocam hayırlısı olsun, inşallah hem gönlünüze hem cebinize göre bişey alırsınız. Sıfır düşünüyorsunuz sanırım? Valla hocam ben yerinizde olsam vitesli bir motor alırım. Ama siz scooter düşünüyorsunuz gördüğüm kadarıyla, buda biraz sizin hanımdan kaynaklanıyor olabilir sanırım yanılmıyorsamAncak ben size Sıfır fiyatı 6.800TL. olan Keeway Land Cruiser 250' yi öneririm şahsen. Uzun yullar Keeway garantisiyle sapa sağlam en yüksek performansı alarak kullanabileceğiniz bir motor. Aslında bir çok seçenek sunabilirim size kendimce ama
bence sürekli artçısıyla motora binen ve uzun yolculuk yapmayı seven birisi için en uygun seçenek Land Cruiser 250:cat: bi değerlendirin derim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
http://www.keewayturkiye.com/cruiser250.htm
2010 modele özel yeni renk seçeneğide çok cazip olmuş bence..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------
buarada hocam indirime girmiş sanırım motor 6.500TL. diyor sitesinde şimdi dikkat ettim, peşin ödeme yapılsa Plaka ve Ruhsat masrafları içinde ayrıca bir ücret talep edeceklerini sanmıyorum..
Arkadaşlar bugün beni unkapanının yukarısında kemerin orada 3 motorlu polis durdurdu. Işıklarda durmuştum birisi gözüne kestirdi beni ve yeşil yandıgında direk dur diye el işareti yaptı ve sağa çektirdi geldi yanıma sırtıma vurup ehliyetin varmı bakalım dedi, evet var dedim. Motor seninmi dedi evet benim dedim ve o sırada kalkıp bagajı açıp evrakları çıakrtıcaktım. fakat motor yeni oldugundan geçici ruhsat vardı ve ehliyette sadece belgelerle vardı. yarın perşembe günü fatih kaymakamlık binasından ehliyet işlemlerini halledicektim. neyse sonrada peki motorunu satıyormusun dedi, Yooo satmıyorum dedim. İyi peki bende böle bi motor almak istiyordumda o yüzden durdurdum seni sağol dedi gidebilirsin dedi) tam giderkende kask tak diye bağırdı bende korna çalıp kanatlanıp uçtum
)
Ama gerçekten kanatlanıp uçtum çünkü ruhum çıktı sadece bedenimle sürdüm![]()
emin olun 20 sene gitti ömrümden
)
bu aktrasyonumu paylaşayım dedim. bu korku bana 50 sene yeter herhalde)::gleam::
Hllmr hocam keeway cruiser 250 iyi bir alternatif. Hyosung GV250 yi düşünüyorum ben seneye. Keeway ı canlı olarak görmedim. GV250 inceleme fırsatım oldu gerçekten kaliteli bir motor, insana güven veriyor. Tarzımızı da belirlemiş olduk bu arada :bounce: Cruiser, Chopper. Elronds hocam gel vazgeç scooter dan. Sana da bir cruiser yakışır. Zaten ZN nin devam motoru da öyle olmalı gibi geliyor bana. ZN scooter değil ki :queen: o bir yavru chopper.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------
Hocam o kadar korkmayın ya :mrgreen:, burası Türkiye. Polisleri ikna etmek çok zor olmuyor (malum nedenlerden) Deseydiniz elini çabuk tut stoklar bitti bitecek diye.
Hllmr hocam keeway cruiser 250 iyi bir alternatif. Hyosung GV250 yi düşünüyorum ben seneye. Keeway ı canlı olarak görmedim. GV250 inceleme fırsatım oldu gerçekten kaliteli bir motor, insana güven veriyor. Tarzımızı da belirlemiş olduk bu arada :bounce: Cruiser, Chopper. Elronds hocam gel vazgeç scooter dan. Sana da bir cruiser yakışır. Zaten ZN nin devam motoru da öyle olmalı gibi geliyor bana. ZN scooter değil ki :queen: o bir yavru chopper.
arkadaşlar buarada biraz araştırma yaptımda CASTROL ACTEVO 4T 20W-40 motorsiklet yağının bizim motorlar için daha uygun olduğuna dair bilgilere ulaştım. @elronds hocam fikriniz nedir? Fiyat olarakta biraz daha uygun Castrol Scooter 10W-40' a göre..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...astrol-actevo-4t-20w-40-motosiklet-yagi/detay
ürünü inceleyebilirsiniz özellik olarakta ..
asyanın servisleri nasıl mesela buji hava filtresi değişimine nekadar istiyorlar?
Arkadaşlar bugün beni unkapanının yukarısında kemerin orada 3 motorlu polis durdurdu. Işıklarda durmuştum birisi gözüne kestirdi beni ve yeşil yandıgında direk dur diye el işareti yaptı ve sağa çektirdi geldi yanıma sırtıma vurup ehliyetin varmı bakalım dedi, evet var dedim. Motor seninmi dedi evet benim dedim ve o sırada kalkıp bagajı açıp evrakları çıakrtıcaktım. fakat motor yeni oldugundan geçici ruhsat vardı ve ehliyette sadece belgelerle vardı. yarın perşembe günü fatih kaymakamlık binasından ehliyet işlemlerini halledicektim. neyse sonrada peki motorunu satıyormusun dedi, Yooo satmıyorum dedim. İyi peki bende böle bi motor almak istiyordumda o yüzden durdurdum seni sağol dedi gidebilirsin dedi) tam giderkende kask tak diye bağırdı bende korna çalıp kanatlanıp uçtum
)
Ama gerçekten kanatlanıp uçtum çünkü ruhum çıktı sadece bedenimle sürdüm![]()
emin olun 20 sene gitti ömrümden
)
bu aktrasyonumu paylaşayım dedim. bu korku bana 50 sene yeter herhalde)::gleam::
asyanın servisleri nasıl mesela buji hava filtresi değişimine nekadar istiyorlar?
hocam esasına bakarsan 4 zamanlı 4t , 40 w yağların hepsi oluyor. o 20w antalya yöresinde kullanılabilir. hava sıcaklığının yüksek olduğu yerlerde. İstanbulda kışın 0 ın altına bile inebiliyoruz. o yüzden sana tavsiyem 10w 40 10 derece yeter.
dün aksamki yazdıklarınız hakkında, eşim scooter istiyor ısrarla. er6, gtr 250 cbr 600 ne gösterdiysem fayda etmedi, ö yüzden scooter bakıyozgerçi baktığımız scooterda çok kötü değil. taş gibi. bakalım motoru bugun satabilirsek
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar merhaba. Ben de çiçeği burnunda bir ZN kullanıcısıyım. Çok güzel bir forum oluşturmuşsunuz. Tüm mesajları okumak zaman alacak.:mrgreen:
Motorunuzu nasıl yıkıyorsunuz? Kendiniz mi yoksa yıkamacılarda mı? Ben hep kendim yıkadım ama araba gibi tazikli suyla yıkanabiliyor mu motorlar? Cila olarak ne öneriyorsunuz? Bazı arkadaşların motorları resimlerde çok parlak duruyor. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Teşekkürler.![]()
hoşgeldin arkadaşım. işyerinde hortum var onunla bi güzel su tuyuyoruma ama yukarıdan aşağıya olacak şekilde. Hiç köpük sürmedim cila sürmedim. kromajlarına çok dikkat et pis olmasınlar tepkimeye giriyor kararma yapıyor . yıkayamadığında bile en azından sil. ayrıca motoru yıkadıkdan sonra 1 saat çalıştırma kurusun en azından ben 1 saat çalıştırmıyorum. birtane wd 40 al. ama sakın ön fren diskine sürme firenlerin tutmaz. heralde sıfır aldın. rodajda olmaslısın dikkatli sür sürat yapma.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Motoru kuzenim den hediye aldım. O geçen sene sıfır aldı rodajı kendisi tamamlamış honda shadow alınca ZN bana kaldı. Yıkama işi için yerim hiç uygun değil, onun için yıkamacıya götürmek istiyorum. Tabancayla (tazikli suyla) yıkanınca bir sorun olur mu acaba?