Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu sabah temmuz vergisini yatırdım.. 39 + 1 tl ceza ile toplam 40 tl ödedim..veznedeki memur ilk taksidin yatırılmadıgını ve bunu aldıgım yerin yatırması gerektigini söyledi.. 40 + 2 tl ceza ile 42 tl yatırılmamış.. zaten ben motoru alırken vergi olayını sordugumda "sen sadece temmuzda yatıracaksın o kadar" demişlerdi.. aldıgım yere ugradım "biz yatırmıyoruz siz yatırıyosunuz" dediler.. ben de boyle konusmamıstık ben sadece temmuzu yatıracaktım desem de anlatamadım.. alırken konustugum adam dışarı çıkmış öğleden sonra gelecekmiş tekrar ugrayıp alırken konustugum adamla konuscam o da kabul etmezse atacam motoru önlerine alın sizin olsun diycem çok moralim bozuldu.. mübarek gün agzıma bi ton laf geldi de saymadım...insanı resmen aptal yerine koyuyorlar..

benden başka böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar.:?? vergiyi yatırırken sorun çıkan falan..??

hocam ben geçen sene 21 temmuz da almıştım motoru ben pazarlık felan yapmadım ilk verigisini ben ödemiştim :( 1 ağustosta alsaydım onlar ödeyeceklerdi malesef. beyse takma kafana bin motoruna gez, salla onlar 3-5 kuruşluk adamlar.

tnr

ben de geçen sene 25 ağustosta aldım, şimdi arkadaşın demesi üzerine internetten bakınca benimkinin de yatmamış olduğunu gördüm. bunu adamlara kabul etmeyecek büyük ihtimalle, nasıl alınabilir ki şikayet merci falan var mıdır?

ben de geçen sene 25 ağustosta aldım, şimdi arkadaşın demesi üzerine internetten bakınca benimkinin de yatmamış olduğunu gördüm. bunu adamlara kabul etmeyecek büyük ihtimalle, nasıl alınabilir ki şikayet merci falan var mıdır?

malesef tnr, onlar satarken işi kılıfına uyduruyorlar. onların muameletçileri felan varya o yüzden ayarlıyorlar. normalde araba satışı gibi onların ödemesi gerekiyor.

motoru alırken konustugum adama gittim cuma namazından sonra konustum o da yanlış anlaşılma olmuş olabilir diyor.. dedimki abicim sen bana boyle boyle dedin ben sadece temmuzu yatırcaktım hani dedim.. yaa yok ben oyle dememişimdir falan dedi bi yanlış anlaşılma var diyince ben de uzatmadım güldüm gectim o da anladı zaten.. şeytana lanet ettim mübarek gün hiç tartışacak halim yoktu bindim geldim işyerine..zaten boğazıma kadar borca girdim son bikaç ay..bu da üstüne tuz biber oldu.. bizim oralarda bi laf belki duymuşsunuzdur..""tava delik tas delik, bi de sen çıktın üstelik"" :) canımız sağolsun boyle boyle tanıyacaz insanları..

@tnr hocam sen de o güzel başını hiç agrıtma bunlar 40 liraya tamah eden adamlar gidip de boşuna kendini strese sokma.. sağlık olsun de geç gitsin..

motoru alırken konustugum adama gittim cuma namazından sonra konustum o da yanlış anlaşılma olmuş olabilir diyor.. dedimki abicim sen bana boyle boyle dedin ben sadece temmuzu yatırcaktım hani dedim.. yaa yok ben oyle dememişimdir falan dedi bi yanlış anlaşılma var diyince ben de uzatmadım güldüm gectim o da anladı zaten.. şeytana lanet ettim mübarek gün hiç tartışacak halim yoktu bindim geldim işyerine..zaten boğazıma kadar borca girdim son bikaç ay..bu da üstüne tuz biber oldu.. bizim oralarda bi laf belki duymuşsunuzdur..""tava delik tas delik, bi de sen çıktın üstelik"" :) canımız sağolsun boyle boyle tanıyacaz insanları..

@tnr hocam sen de o güzel başını hiç agrıtma bunlar 40 liraya tamah eden adamlar gidip de boşuna kendini strese sokma.. sağlık olsun de geç gitsin..

dedimya üstad 3 -5 kuruşluk adamlar onlar. neyse p.m e bi bakıver.

arkadaşlar gecenlerde kaza yapıp yaşamını yitiren motosiklet.net üyesi bir arkadaş için bu pazar saat 14:00'te geniş katılımlı bir organizasyon varmış.. ilgilenler ve katılabilecek olanlar linkteki yazıyı okuyabilirler...ben de bir aksilik olmazsa orada olacagım inşallah..

avrupa yakasında da avcılardan konvoy halinde gelinip levent civarında toplanıp grup halinde anadolu yakasına geçilecekmiş.. detaylar linkte mevcut..imkanı olan arkadaşlar katılırsanız sesimiz daha gür çıkar.. allah kğimseye kaza bela yüzü göstermesin ama hepimizin başına gelebilir..sesimizi duyurursak önlemlerin artacagını düşünüyorum..o yüzden lütfen mümkün mertebede katılmaya çalışalım..

http://www.motosiklet.net/forum/etk...rtik-sesimizi-duyurmak-icin-toplaniyoruz.html

Son düzenleme:

Tnr hocam Maşallah motorunuz ne kadar parlak duruyor resimde :cat:. Nasıl temizliyorsunuz?

Bugün orjinal kendi hava filtresini takayım dedim ama bi sarı bide siyah 2 tane ufak borusu var. birisi sanırım rolanti hava borusu ama diğerini bilmiyorum. her ikisininde nereye sokulacagınıda hiç bilmiyorum hani boşlukda yok görünürde.:pale:

sizin bi bilginiz varmıdır acaba ? yoksa bu motorun ustası olan bi yer varmı bildiğiniz güvenilir ?

arkadaşlar yarın gelecek olan var mı..??

Hocam maalesef :pale: karşıya geçme konusunda daha yetersiz hissediyorum kendimi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

tşk ederim, sonax hızlı cila, ıslak uygulama olanı.

Tnr üstad benim de dikkatimi çekti nazar değmesin:) Şu sonax ı ben de deneyeceğim ilk fırsatta.

tnr

saolun hocam tavsiye ederim, tabi motor devamlı brandanın altında onunda etkisi var güneş görmemesine dikkat ediyorum

merhaba arkadaşlar, 1 aydır almayı düşünüyordum bütün motorcu arkadaşlar alma diye ısrar ettiler bende gayet kendimden emin bir şekilde kullanan en az 100 kişiden duydum dedim herkes memnun diye :) tabiki forum sayesinde.gün bitti diye çok üzüldüm gerçekten sürüşü çok zevkli. şimdi iş gereği 2 ay kadar kullanmıcam kimseyede vermek istemiyom nasıl korumaya almalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşlar, 1 aydır almayı düşünüyordum bütün motorcu arkadaşlar alma diye ısrar ettiler bende gayet kendimden emin bir şekilde kullanan en az 100 kişiden duydum dedim herkes memnun diye :) tabiki forum sayesinde.gün bitti diye çok üzüldüm gerçekten sürüşü çok zevkli. şimdi iş gereği 2 ay kadar kullanmıcam kimseyede vermek istemiyom nasıl korumaya almalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum.

hocam durumun iyiyse, en iyi çözüMm!! :mrgreen:
===> http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-r-agusta-f4-312r-icin-garaj-29402147/detay?

herkese selam

arkadaşlar bugün çok geniş kapsamlı bir katılım oldu..ajans ve tv den gelen muhabirler ve fotoğafçılar da vardı akşam tv lerde izlersiniz :) @ertanos ile de tanıştık sağolsun o farketti beni çektim motoru hemen yanına konvoyda yanyana gittik... tabi kıyamet gibi motorcu vardı varış noktasında kaybettik birbirimizi :)

ertan baya bi aradım bulamadım seni... bi de en son dönüşte şu bostancıya gelmeden sahilde motorcuların takıldıgı bi mekan var oraya ugradın mı..?? siyah bi zn vardı ama plakana dikkat etmedigim için sen miydin degil miydin çıkaramadım..

slm arkadaşlar.

bugün 14:00'de ölen arkadaşımız için duyarlı insanlar bir araya geldiler.(diğer arkadaşlarımız duyarsızmı değil tabiki eminim işleri vardır. :))

oldukça kalabalıktı. mtrsz hyt üstad ile tanıştık orada. tanınmıycak gibi değil zaten. motoru gerçekten çok dikkat çekici bir renk ve oldukçada güzel. hepinizi orada görmek isterdik tabi. izmetten gelen arkadaşlar vardı. sitede fotoları yayınlanır zaten bakarsınız.

mtrsz hyt hocam kusura bakma sonlara doğru benim motor şişti dinlendirmek zorunda kaldım 1 km kala. malum pendikten suadiyeyede bi 30-40km gelmiştim gündüzün o sıcağında zorladı motoru.

okan hocam senide göreceğimizi düşünmüştük orada tanışmak kısmet değilmiş napalım.

yaa sorma ertan hocam ben de maltepe sahilde çektim kenara biraz soğumasını bekledim..o kadar sıcaktı ki motorun ısısı koltugu eritecek sandım bi ara..oturamıyodum koltuga bi yarım saat falan bekledim..bi kaç foto eklenmiş ama biz yokuz :) içlerinde..muhtemelen konvoyun başındakilerden biri çekmiş..

yaa sorma ertan hocam ben de maltepe sahilde çektim kenara biraz soğumasını bekledim..o kadar sıcaktı ki motorun ısısı koltugu eritecek sandım bi ara..oturamıyodum koltuga bi yarım saat falan bekledim..bi kaç foto eklenmiş ama biz yokuz :) içlerinde..muhtemelen konvoyun başındakilerden biri çekmiş..

yok hocam ya ben oradan direk eve geçtim. bostancıya toplanma yeri orası diye gelmiştim. ikimizede geçmiş olsun diyelim. hava gerçekten çok sıcaktı. biz dayanamıyoruz motor nasıl dayansın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar