kulağım çınladı sanki gece geceben açmıştım. keşke sahibiyle bi konuşsaydın nasıl kullanıyo. nasıl getirtmiş falan.
@hllmr
hocam h4 tipi arabalar için olanı. bizimkilere olan sadece ilk linkteki 4 tl olan ampül
@tnr hocam eyvallah saoL verdiğin bilgi için, ondan alıcam bende bu gidişle ama kafam çok karıştı :silent: bizim farlarda H kaç olarak geçiyor, anasını sattığımın H' si H1 den başlıo H11 e hatta H13' e kadar gidio, anlamadım bişey ben..
bende aradan bi soru sorimdirek eski ampulu cıkartıp bunu takabiliyor muyuz? araya başka parça yada aküyü güçlendirmek gerekiyor mu ????
ya hocam o linkteki kullanıcı yorumlarına göre çok da iyi bişe değil galiba, araştırıp iyi marka bişe sini 4 tl ye değilde 10-15 tl almak lazım bence
Akü değiştirmeden far değiştirmek mümkün mü? Daha kuvvetlisini takmak filan. Ya da akü değiştirmek gerekiyorsa eğer nasıl bir masraf demek oluyor bu? Hangi aküden takmak lazım?
xenon takarsan h4 takman lazım ancak duyunu sen uyduracaksın, h serilerinde bi tek h4 hem kısa hem uzundur.. bişler gözüme çarparsa bilgi veririm
hocam anlatamadım galiba, bi tek "H4" alabilirsin uzun kısa kullanmak istiyosan. h6 alsan o da uyar ama sadece kısa far yanar, uzunlar iptal olmuş olur. duyunu ayarlamak derken de yeni aldığın ampülün orijinal yuvasına olmayacağını arkasını xenon ampülün lastik kısmıyla oturtarak veya ek bi parça lastik uydurarak ayarlaman gerektiğini kastettim.
@hllmr
Hocam senin sis farı takma ve elektrik sorunu yaşama dönemlerinde sürekli okuyordum bu başlığı, ben de sis farlarından sanmıştım. Değilse eğer ben de alayım o sis farlarından. Hatırladığım kadarıyla hepsiburada'dan almıştın galiba, zaten kontrol ederim önceki sayfaları.
Kısa/uzun far değişimiyle ilgili tecrübesi olan varsa da bilgilendirebilirse çok iyi olur. Eğer kimse yapmazsa ben tatil dönüşü Ağustos başı gibi filan değiştireceğim, benden önce yapılmamışsa paylaşırım sizinle olanları.
Bir de bu ayın sonunda Shad SH 33 (http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45238) topcase almayı düşünüyorum (sırtlığıyla birlikte). Sissy bar iptal olacak ama çanta gerçekten büyük bir ihtiyaç gibi duruyor. hllmr'nin topcase'inin grisini bulamadım, Mert Motor'a sorucam emin olmak için. Top Case'i kendim takabilir miyim, daha önce takmadım; takmak için çok acaip aletler gerekiyor mu?![]()