demin zen clup forumunada yazdım ama bu bizim makinalara 150 cc lik bi motor bulsam taksam ne olur ,tamam durmakta problem yaşanıyor bazen ama yerine uyarmı
Slm bazen,
150 cc'lik motor olabilir mantık olarak ancak şanzıman ayarları ve oranlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir. Bide ciddi bir teknik bilgiye ihtiyaç olabilir bööle bi işlem için. Normal bi ustanın bile üstesinden gelemeyebileceği bir teknik bilgiden bahsediyorum

Birde bu işlemi dışarda yaptırmayı düşünüyosan astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
@ all
aldım heybeleri. 60 YTL. Yardımlarınız için teşekkürler :rendeer:
Resimleri bugün yarın siteye koyarım.
@ thebarbarian
bendeki ses balata spreyi sıktıktan sonra geçmişti. Sonra tekrar başladı. sonra yine kesti. Belki dediğin doğrudur, ben yanılıyor olabilirim... Yani spreyle alakalı olmayabilir. Az önce sirkeciden balata spreyi aldım kendime. Sıktım şu anda yine kesti. Bakalım yarın ne olacak

Birde sirkecide 10-15 ytl'ye bisürü yan sanayi balata gördüm. acaba onlardan denesekmi ? Model olarak 125 ZN yok ancak mesela Asya'nın bisürü modelinin balatası var. Parçacılar kendi balatanızı getirin aynısını veririz, kesin elimizde vardır diyorlar.
ii gunner.