Arkadaşlar Selamlar ;
Tatilden döndüm , bu gün işe geldiğimden beri ben yokken yazılanları okuyorum,tatilde hiç fırsatım olmadı maalesef

gezi fotolarını gördüm acaip kıskandım yaw

müthiş görünüyor. Ayrıca katılım tahmin ettiğimdende fazla olmuş 10 ZeN gördüm yaklasık 13-14 kişiydiniz herhalde .İlk buluşma için güzel sayı. İnşallah bi sonrakinde bende eşimle olacam.Eşime anlattım yazılanları ve fotoları oda cok kıskandı

bizde gidelim yaaaa şeklinde veryansın etti .
Tabi tatil dolayısıyla ehliyetide alamadım

bu hafta alabilcemmi onuda bilemiyorum . Ehliyetsiz geziye katılan arkadaşlar bi problem yaşadı mı ?
Anadolu yakasında anadolu kavagına gidilebilir en yakın. Oradada dağın tepesinde bi kale var ve manzarası süper ayrıca aşagıdada balık lokantaları var . Güzel bir yer ama yol dar ve hafta sonu biraz kalabalık oluyor. Polonezköye veya cumhuriyet köyüne gidilebilir orasıda biraz uzak ama yolu iyi.
İki yakadakilerinde kolayca ulaşabileceği bir kafe ile anlaşsak genel buluşmalarımızı orada yapsak bizim mekan olsa nası olur arkadaşlar ? böylelikle her buluşmada yer planlama derdimiz olmaz. Ayrıca uygun vakitlerde orada 2 çift muhabbetin belini kırarız. Böyle bir yer bilen varsa söyleyebilir mi ?
Tekrardan selamlar , yeniden sayfayı okuyabilmek sohbete katılabilmek gerçekten cok güzel :queen: