Hakkaten çok acayipti ya arkadaşlar. yolda giden gurubu durdurmak isteyenlermi desem, grubu görünce kornaya asılan onlarca araba ve motosikletmi desem, konvoya kilometrelerce eşlik eden farklı motosikletlermi desem, bi resminizi alabilirmiyim diyip 20 dakka boyunca 693 poz foto çeken hatunmu desem, konvoyu bozmamak ve/veya seyretmek için (bizzat ben artçıyken) uzun süre bomboş yolda 40'la arkamızdan seyreden araçlarmı desem. Ben ilk defa böyle bir tecrübe yaşadım ve inanılmaz keyifliydi. Özellikle herkezin en azından 1 kez artçı olup en arkadan uzayıp giden konvoyu seyretmesi ve öncü olup aynadan baktığında ip gibi görünen yanan yuvarlak ZeyTiN farlarını görmesi lazım. Gerçekten çok hoştu. Arada bir boş yolda yavaş gitmekten şikayetedenler olsada tüm gurup sanki 22 yıldır beraber motor kullanıyormuşçasına süper bir uyum içindeydi. Her yaştan arkadaşlarım hepberaber gayet güzel anlaştı ve birlikte güzel bir gün geçirdiimiz kanaatindeyim. Umarım devamı gelir. Aramıza yeni katılacak olan Asya'lı abimize, Bulent Sari'ya ve Oytun'a (thabarbarian) organizasyona sahip çıktıkları ve avrupa yakasında bizi misafirmişçesine ağarladıkları için de a ayrıca teşekkürler.
Aklımda kalan 2 sahne:
1- Bulent Sari'nin üzerine çıkmaya çalışan Dolmuşun (allah korudu) aynaya bakıp Bulent'in peşinden gelen 8 adet ikizini gördükten sonra özür dileyişi ile olayın saniyesinde Oytun'un "Mevzu nedir" şeklindeki uçarak olay mahalinde bitişi
2- Dönüş esnasında kırmızı ışığa yakalanan ve şeridi kapatmış olan gurubun yeşil yandığında bi anda çıldırıp kornalara asılarak ışıklardan kalkışı
acayip komik ve eğlenceliydi
Tekrar teşekkürler herkeze,
Bir dahaki organizasyonu sabarısızlıkla bekliyorum
PS: Oytun, marş ne oldu abi, bastımı daha sonra... Son anda bi tatsızlık çıktı, üzüldüm. haberdar etmeyi unutma.
ii gunner.