bnce hazıran 7-8 olabılır :cat:
arkadaslar bıde sızce mondial 125zn nın arka amortısoru as125t ye uyarmı ?
alper, akın, serdar, ozan ...!!!
nerdesin abicim...almışsınız başınızı qitmişsiniz...hade ozan sattı motoru...siz nie aktif deilsiniz lem forumda...ayıp ayıp...
bare hawuz org. yapın...yada kumburqaz siliwri de denize qidelim hep beraber...!!!
ses werin bakiiim...
ya arkadaslar kimse neden bişi yazmıyo. bide bişi daha dicem benim zen 1200km de gazı kokluyorum max 80 km yapıyo millet 100 110 yapan bile duydum. bugune kadar hiç son gaz vermemiştim. en fazla 60 70 yapmıstım tam kokledim 80 nedendir?
alper, akın, serdar, ozan ...!!!
nerdesin abicim...almışsınız başınızı qitmişsiniz...hade ozan sattı motoru...siz nie aktif deilsiniz lem forumda...ayıp ayıp...
bare hawuz org. yapın...yada kumburqaz siliwri de denize qidelim hep beraber...!!!
ses werin bakiiim...
Biz hep burdaydık olm sen takıp etmıosun anlasılan!!alper, akın, serdar, ozan ...!!!
ses werin bakiiim...
Yavas yavas Hızlanmaya bak 105 flan yapar duz yolda...ya arkadaslar kimse neden bişi yazmıyo. bide bişi daha dicem benim zen 1200km de gazı kokluyorum max 80 km yapıyo millet 100 110 yapan bile duydum. bugune kadar hiç son gaz vermemiştim. en fazla 60 70 yapmıstım tam kokledim 80 nedendir?
dıger bakımını 1750 2000 km arası yaptır!!birde sanki benim motor taş catlasa tam depo 90km gidiyor. bu daha 1200km oldugu içinmi,? rodajı tam olmadı diyemi. 750 de bakım yapıldı diger bakımı kacta yapsam ?
Arkadaşlar 31 i bana uyar bende geliyorum Anadolu Suadiye ama az zaman kaldı