Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

günaydın zenistan

@ roa
abicim bi oto elektrikçisine git aküyü şarjettir 5 ytl'ye yapıyolar sorun çözülmüyosa akü bitmiştir. Zaten sarja koyar koymaz anlarlar olup olmayacağını bende bir ara akü problemi yaşadım bir kez sarjettirdim 1 aydır sorunsuz kullanılorum şimdi.

far ampulu bende de sorun sürekli kısa olan patlıyo benim de çözüm bulursanız takipçiniz olacam. Bu üçüncü olacak

uff canım daa sımdıden sıkılmaa basladı napcam ben :( aa arkadaslar dun noldu bılıomusunuss arkadasımın 600cc motoru wardıı bnı gesdırsene dedım soyle bı turlayalım dedım neyse gıdıoruss kask hersamnkı gb buyuk :) neysee baya bı hıs yapıoo anı kalkıslar cok yapıoo cok sarsıldımm bıde bnı motordan sogutmaya calısıolar(beceremesler) neysee buu hıslı gıdıoo sahılden ısıklarda durduu bnde kaskı duseltıım dedıım bu bı kalktıı hıslı arkasından ucuodumm :queen: walla zor tutundumm ayaklarım fln hawaya kalktıı cok komık we korkunctuu arkadasımda bnı hıs etmıoo tek kulanıomuss gb.gıdıı sarsa sarsa yaa oyle bısey altlatıımm ama genede bındımm :)

herkeze günaydın.

@ umutpoy
umut, ön far camı plastik. o ısıya muhtemelen dayanamayacak ve erime yapmaya başlayacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca aküyü'de yawaştan yemeye başlar kanatindeyim...

@ red
abicim hoş geldin. Gösterdiğin ilgiye ayrıca teşekkürler :rendeer: Gezilere de bekleriz.

@ dreamdark
neyi taktırdığını tam anlayamadım dreamdark ? Cammı, farm ampulümü ?

ii gunner.

@ siyahus & bulent sari

arkadaşlar birer mail daha gönderdim, aldınızmı ?

ii gunner.

Son düzenleme:
@darkform
günaydın darkform, cam taktırdım dostum, mis gibi oldu walla, çok hoşuma gitti, pazar günü görürsünüz zaten :)

@eliff
aman elif dikkat et, o anlık bişey walla, benim de başıma geliyodu bi keresinde neredeyse :)

@katılım listesi pazar
1-thebarbarian
2-dreamdark
3-umutpoy
4-bahtiyarefe
5-eliff (artçı)
6-darkform
7-siyahus
8-by_multeci
9-akn974
10-g_emrahay
11- kill_nill
12- buraxxxx (öğleden sonra)
13-talla(?)
14-onour(öğleden sonra)
15-bulent sarı(?)

isimler yazıldıkça güncellenecek

@darkform , aldım abicim. Süper.

@barbarian , belki (inşallah) Bülent te gelicek.

@darkform
günaydın darkform, cam taktırdım dostum, mis gibi oldu walla, çok hoşuma gitti, pazar günü görürsünüz zaten :)

@eliff
aman elif dikkat et, o anlık bişey walla, benim de başıma geliyodu bi keresinde neredeyse :)

ya eet yaa gercekten anlık bısee sıkı tutunmak lasım walla delı gb kulananında arkasına bınmemek lasım :)

@darkform
aldıgın ampul gerçekten iyiyse bende istiyorum..

arkadaşlar dediginiz gibi gelince sizden biras motor dersi almak isterim..
bide benim motoru bi kontrol edersenizde sevinirim :)

bulent sarı gelsin yaa ben en çok onu merak ediyorum ehu :)

@ kill_nill
bulent sari rulezzzzzz
ampul davasını bi kez daha kontrol edicem bu akşam. Ama eskisinden ii olduğuna eminim. bu gece bi daha görüşlerimi yazarım.

birde arkadaşlar benim motorun altından garip bir bilye sesi gelmeye başladı, hiç hayra alamet değil. o yüzden ben geziye katılamayabilirim üzülerek...

ii gunner.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aydınlatma konusunda bende ekstra 2*55 w var. akü probleminden dolayı motorun ampülünü 55 e çıkartmak daha mantıklı. lakin vereceği ısıdan dolayı ön camı eritecektir. şu aralar aküyle ilgili problemim yok yine problem çıkartırsa ön farı komple elektrik bağlantıları ile değiştireceğim.
tek tek denemeler yapmaktansa bu işi biraz daha teknik bilgiye sahip arkadaşlara bırakalım derim.
hafta sonu küçükbakkalköy-ataşehir bu mekanlarda bana rahat ulaşabilirsiniz
aydınlatmayı görmek isteyen arkadaşlar için

@darkform
bu hafta hepbirlikte olursak sevinirim umarım ciddi bir problem yoktur benim motordan öle sesler geliyorki duysan korkar binmezsin ehuehuheuhe bu hafta moto gp var gezimiz var diye ona bile gitmedim ehuehuehueh

@darkform
bu hafta hepbirlikte olursak sevinirim umarım ciddi bir problem yoktur benim motordan öle sesler geliyorki duysan korkar binmezsin ehuehuheuhe bu hafta moto gp var gezimiz var diye ona bile gitmedim ehuehuehueh

Canım kardeşime bak sen ya :rendeer:
Senimi kırıcam... Allah büyük gideriz... Zaten kötüye bişey olmaz, geliyorum o zaman :)
Gaz verince sesi kesiyor. Sabit süratle gidince birileri motorun altında misket oynuyor. Çok komik...

ii gunner.

yaw arkadaşlar benim motor 750 KM de , ilk bakıma yarın götürüp geziye öylemi gelsem yoksa geziden sonramı ilk bakımı yaptırsam ne dersiniz ? Gerçi yağına baktım daha kararmamış ama ne biliim bi fikir verin :silent:

GEZİ

08 Ekim 2006, Pazar gününe 5nci ZeN ScooClub gezisi planlanmıştır.

Gezi'ye kayıt yaptırmak, ilgili dökümanı ve gezi programını indirmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

www.zenscooclub.com/gezi_05
(siteye giriş yapmış olmanız gerekmektedir)

Sevgi ve Saygılarımızla;
ZeN ScooClub

Ya Parış gönderdiğin maildeki linke tıklıyorum web page can not found diyo haperin ola. Sanırım 4.geziye yonlendirilmis ''TIKLAYIN'' dediğin link.

Ya Parış gönderdiğin maildeki linke tıklıyorum web page can not found diyo haperin ola. Sanırım 4.geziye yonlendirilmis ''TIKLAYIN'' dediğin link.

latifciğim düzeldi, hatırlattığın için saol. Aceleden sçmışız :D

@siyahus
bence de geziden sonra abi. kilometren gayet ii, normal yani.

sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar