Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır motorsikleti kullaniyorum. Sıkıntılarım şunlar
☆Sanki motor çok yakıyo normal depoyla yedek hariç yani 330 km gidiyo normalmıdir?
☆ilk yağ değişimimi 580 km de yaptırdim servis mondialin yağını koydu sizce mondialin kendi yagi iyimidir?
●Motorla kasislerden hız tümseklerinden geçerken ön amortisördenmidir fardanmıdır nerden geldiğini tam kestiremediğim bir tak sesi geliyor bu neyin sesi neyin fesidir?
●motoru park yaparken motorun üstünden kalkınca ön amortisör 2-3 saniye sonra yukarı çıkıyor. Yani sanki ön amortisörün ayarı çok yumuşak sanki biraz sert olsa bu geri dönüş ani olacak sanki veya amortisör basık kalmayacak.
●plaka lambası beyaz renk yanan pır pır etmeye başladı çözüm nedir?
●en büyük sıkıntılarımdan biride ıslak yolda ön teker ayakkabı pantolonu acayip batırıyo ön çamurluk kısa kalıyo çözüm bulan var mı varsa resim atarmı?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Enes Türker Kardeşim sayesinde ben de Mondial Drift sahibi oldum. Hadi hayırlısı.
[url]http://i.hizliresim.com/DJ8dzZ.jpg[/url]
Dostum ben direk taktım ama sallantı yapıyo çanta aşağı yukarıbızım motorlara arka canta dırek takıla bılıyomu yoksa arka demır takmak zorunda mıyız
Motorun altından akıllara zarar bi ses geliyor. Bugun goturdum ustaya birisi o ses normal dedi. Bi baska usta adam akilli dinledi krang gitmis sana 400 liraya patlar dedi bu kadar tutarmi bu is