A1 ile seneye kullanabilmek için
Benimkinde 10 cc fark var amasiz 750 cc fark dediniz
Benimkinde 10 cc fark var amasiz 750 cc fark dediniz
Yani bunu hiçbir şekilde düşük yazdiramaz miyim istediğim motor bu 125 yazdirabilirsem a1 ile kullanabilecegim

Gokhan gostergelerin altinda vidalar var basit yani ve icindeki led lambalari hemen gorursun..ya yerinden cikmistir yada bise vardir yine de acip bakmak lazim diger yuvalara takip deneyebilirsin lamba saglam mi degil mi diye
Motoru senteye alman lazım öyle üst kapağı açıp 2 sıkmalık bişey değil. Pistonun 2 tane üst ölü noktası var, subap ayarını iki sibobun da gevşek durduğu turdaki üst ölü noktada yapıcan. Sol kapağın üzerindeki gözetleme deliğinde T işaretini gördüğün zaman üst ölü noktadadır. o T'nin yanında bi çizgi var onunla gözetleme deliğinin kenarındaki çizgi hizada olacak. Motoru senteye almadan yanlış bir ayar yaparsan motoru dağıtırsın.Arkadaslar mondial mh drifte kendimiz subob ayari yapabilirmiyiz ustten iki kapak aciliyor ya kolay degilmi kendimiz sikamazmiyiz actikdan sonra servistede gordum cunku ustten iki kapagi acip sıkiyolar
Arkadaslar motor full depo doldurmustum 360 kmde yedek gecti bana cok yakiyo gibi geldi sizinkiler nasil ortalama arkadaslar
Kullanıma göre değişiyor.Eğer şehir içi sık vites değiştirirseniz yakar.Sürekli yüksek devir kullanırsanız aşırı yakar.Ben normal 80-90 km hızlarda kullanarak 450 km ye kadar gitti.
Ruhsata 125cc yazdiramaz miyiz bir bileniniz yok mu
Arkadaslar motor full depo doldurmustum 360 kmde yedek gecti bana cok yakiyo gibi geldi sizinkiler nasil ortalama arkadaslar
arkadaslar bugun 100km git 100km gel 200km yol yaptim izmirden cesmeye gittim tek basima gezmek icin, motor inanilmaz popo agritiyor daha 50km de basladi agrilar zorla geri dondum.