Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Birde ön çamurluk tam lastik ile ortalı değil gibi gidondan bakınca sol tarafa daha yakın gibi duruyo normal mi bu

umarım çamurluk yamuktur ama bu çamurluğun arka tarafı normal duruyor yani yere bakan tarafı

hmm bide on fren hic tutmuyor ilk aldigimda ustaya soyledim biraz pompa yap dedi ama 2 gundur pompaliyom daha tik yok sizdede mi oyle

ben camur yuzunden ust merkezi birde atda bir balata atmak zorunda kaliyorum dokundugum gibi kizakliyor balatalar alisana kadar okadar iyi tutmuyor

O yamukluk bende de var sıkıntı yapma. Hatta kuvvetli fren yaptığında bakarsan o açı daha da artacak :mrgreen:

anladım zaten şu 500 km ye kadar kafaya takmak istemiyorum serviste 500 de gel ayar çekeriz dedi.Bugün yağmura yakalandım lastikler berbat ötesi sayısız kez arka kaydı hızlı olsam imkanı yok düşmekten kurtulamazdım bide gidonu sola çevirirken aynı anda vites değiştirince gerçi vites değiştirmeyincede oluyo cırt diye bi ses geliyo

Hemen deniyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-KIsLIK-MOTOSiKLET-MONTU-TOUREX-TOURING-SiYAH-KIRMIZI_748.html
Şu montu almak istiyorum sizce nasıl ?

aynısını kullanıyorum soğuktan yana hiç sıkıntı yok ama yağmurda denemedim.tavsiye ederim..

depo kılıfı nerden temin edebiliriz internetten bildiğiniz bi yer varsa link atarmısınız ama sizinde kullandığınız site olsun

bizim motor için depo kılıfı yok diye biliyorum.Lastik ebatlarını motorun üstündeki lastiklerden bakabilirsiniz 90-90-18 yazar zaten

anladım zaten şu 500 km ye kadar kafaya takmak istemiyorum serviste 500 de gel ayar çekeriz dedi.Bugün yağmura yakalandım lastikler berbat ötesi sayısız kez arka kaydı hızlı olsam imkanı yok düşmekten kurtulamazdım bide gidonu sola çevirirken aynı anda vites değiştirince gerçi vites değiştirmeyincede oluyo cırt diye bi ses geliyo

ben o lastiklerle 20 bin km karda siste çamurda sürdüm bir kez kayıp düşmedim alışıyorsun bir süsre sonra :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar