önü sola arkası sağa mı yöneliyor yoksa ön kısım ileriye arka kısım arkaya doğru mu uzuyor, ikinci kısım ise şasini bir kontrol et, tam anlamış değilim ama bende böyle bir sorun yaşamadım nasıl bir şeyse o durum.
Hocam ön kısım frenlemeye bağlı olarak çöktükçe motorun kafası diskin olduğu tarafa doğru gidiyor. Hani bu dışarıdan belli olacak bişey değil ama üzerindeyken motorun büküldüğünü hissediyorsunuz. Sadece sıkı frenlemelerde yapıyor bunu
bugün ilk defa bir şey olmadığı halde ayak marşı ile motoru çalıştırdım. Daha önceleri de denedim çalıştıramamıştım meğerse egzoz arka bağlantı kısmını dış kısma gelecek şekilde monte etmiştim ve ayak marşı egzoza değiyordu ve zor olup çalışmıyordu, bugün iç kısmı monte ettim bir deneyeyim dedim hafif gaz vermemle tık diye çalıştı şaşırdım ve çok mutlu oldum. Birde çakmaklık soketi bağladım motora ve devamlı açık akşam bırakıp sabaha kadar aküyü boşaltma gibi bir durumu olur mu, arasına anahtar bağlardım ama şu an için bunu yapma gibi bir vaktim yok. Bilgi verirseniz sevinirim.
çakmaklık soketi bağlı ucunda birşey yoksa aküyü boşaltmaması lazım çünkü enerji bir yere gitmiyor
Bir şey olmaz ama içine birşey kaçırıp kısa devre yaptırma. yoksa yakarsın ortalığı![]()
Bir günde bitirmez ama bir hafta bir ay yatarsa yarilayabilir. Çakmaklik eğer sadece 12v ise bu dediklerim geçerli degil. Yanında 5v çıkışı varsa o içindeki suply devresi kendi çalışacağı ve ısıya cevirecegi kadar bir akım alır hiç kullanmasan bile.bugün ilk defa bir şey olmadığı halde ayak marşı ile motoru çalıştırdım. Daha önceleri de denedim çalıştıramamıştım meğerse egzoz arka bağlantı kısmını dış kısma gelecek şekilde monte etmiştim ve ayak marşı egzoza değiyordu ve zor olup çalışmıyordu, bugün iç kısmı monte ettim bir deneyeyim dedim hafif gaz vermemle tık diye çalıştı şaşırdım ve çok mutlu oldum. Birde çakmaklık soketi bağladım motora ve devamlı açık akşam bırakıp sabaha kadar aküyü boşaltma gibi bir durumu olur mu, arasına anahtar bağlardım ama şu an için bunu yapma gibi bir vaktim yok. Bilgi verirseniz sevinirim.
Pulsar 200luk bu motor 135lik. Çok bi fark yok bence 250 üstü alın şehir içi bunu gezilerde öbürünü kullanırsınız.