Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

4jb69c.jpg

2015 modeli bu olmasın yan kapak beyazlamış haha fabrikada çekildi foto.

Son düzenleme:
dediğim gibi ben yeni model olduğunu iddia etmiyorum belki 2 sene öncesinin modeli.
rdzVmM.jpg

motor altımda küçük mü duruyor?

Son düzenleme:
bu gün motoru servisten çıkardım egsoz değişti koruma demiri kampana ayak müşiri ayak pegi aynalar yağ sı fren pedalı fren çubuğu ve arka balata komple egsoz aldım üstünde koruma dalgası çıkmadı nedense ayrımı alnıyor acaba

Evet yeni modelleri bende bayi de inceledim beyaza beyaz yan kapak,kırmızıda kırmızı,gridede gri yan kapak vardı bi yenilik olarak o vardı.

Motorun birçok yeri değiştirilecek aslındada hatta facebook tan modellerle ilgili görüş bölümüne uzunca bir konu yazdım nelerin değişmesi gerektiğini malzeme kalitesinin biraz daha düzgün olması gerektiğini vs.

100-110 arası hızlarla giderseniz çok rahat oluyor.O 140 gören motorlar bi zaman sonra haşat oluyor ben kendim hiçbiryeriyle oynama yapmadan 130 u gördü yokuş aşağı ama tavsiye etmiyorum motoru gereğinden fazla zorlamayın.O 140 gördü diyenlerde sallıyor orjinal parçalarla denesinler bakalım görecekmi o kadar.Ayrıca ev ile okul arası 100 km mesafe demişsiniz 100 kmde aşağı yukarı 40-50 tl yakıyor size pahalıya patlar hergün.Yeni başlayanlar için ideal bir marka parçası ucuz tamir etmesi kolay çok sıkıntı çıkarmayan bir motor ama sıfır almanızı tavsiye etmem lakin ikinci elde satarken fiyatı baya düşüyor hondalar gibi sabit fiyatlı kalmıyor malesef :pale:

Bir yanlışınız var. 100km yol yaptığınızda en fazla 15TL yakar. Benim drift km de ortalama 12-13 kuruş yakıyor. Hadi yüksek devirde kullanın en fazla 15 kuruş yakar.

Motosikleti
Henüz yok.
Bir yanlışınız var. 100km yol yaptığınızda en fazla 15TL yakar. Benim drift km de ortalama 12-13 kuruş yakıyor. Hadi yüksek devirde kullanın en fazla 15 kuruş yakar.

katılıyorum ve bende de aynı sizin ki gibi benzin tüketimi.

diğer yazıları okuduysanız yanlış yazmışım pardon diye bir cümle var o cümleyi malesef silemedim nedense.

Bencede yanlislik var 159 km iki kisi sirt cantasi arti arkada bavul var otoban hizim 90-100 arasi 20 tada 25 tl ye gittim

Motosikleti
Henüz yok.
havalar yağmurlu gidiyor bir yerede çıkamıyorum, hafta içi çalışınca hafta sonunu beklemem gerekiyor, hafta sonu kartepeye mi çıksam ne etsem ya.

Pazartesi sali carsamba stajdayim sabah 8 aksam 5.30 da cikiyorum persembe cuma okuldayim sabah 8.20de gieip aksam 4.30 da cikiyorum anligacaginiz bende bi nevi caliaiyorum :)

Pazartesi salı çarşamba staj yapıyorum bende, işe giderken azıcık yolu uzatın hem ulaşımınızı sağlayın hem gezmiş olun ben öyle yapıyorum şahsen :pl:

Bide fren yaparken sanki motorun şasisi esniyor gibi geliyor baya baya hissediyorum o bükülmeyi(sağlam frenlemede). Normal mi bu?

Stajimla evimin arasi 1km yok uzatsam nereye uzatabilirimki :)) esneme derken agirlik merkezi degistigi icin olabilirmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar