Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Henüz yok.
Kulaklık amfisi tercih ederim. Elektronik bilgim yine kar ettirdi beni. Geçen hafta Kaska kulaklık taktım. Yaklaşık her hoparlör dört cm çapında. Koltuğun altında, stopun ordaki oyuga Sığacak kadar kutulu kulaklık amfisi toplayıp onu da mp3un iciyle tumlestirdim. Daha ses ayarını yarıya getirmeden kulak zarım acıyor iki dakika sonra. Baslar muazzam oldu.

resim isterük. vallah gurtarmaz, telefondan dinlemek için yaptım ama yola çıkınca dışardan gelen ses müzik sesini %80 etkileme yapacak düzeyde olduğu için çıkardım. gerektiğinde tek tuşla telefonla konuşabileceğim şekilde yaptım ama kulaklık sesi tatmin etmedi. bilgisayar hoparlöründen sistem yapmıştım, düşünebilirim ama çok fazla kablo sarkıcak kasktan o yüzden biraz can sıkıcı, biraz beyin fırtınası yapmam lazım veya ses sistemi takmam lazım motora.

Herkese merhabalar. 2 gun once drift sahibi oldum ama 2 gundur daha binemeden ugrasiyorum motorla.

Motorun sorunu giderken cok civik bi ses cikartiyo. Hele ki 3. Vites de sesden motor cekilmez oluyor.

Aldigim adam bana 500 1000 2000 km yetkili serviste yaptirdim demisti. Motor bu arada 4200km de.

Bende hemen yetkili servise goturdum. Usta bindi gezdi geldi bi. İner inmez sanziman otmeye baslamis dedi. 200tl den baslar dedi. Tabii dogal olarak şok oldum.

Hemen farkli bi servise goturdum. Ustada bindi gezdi bi oda ayni sekilde sanziman dan bahsetti ve o bu sekilde kullanilmasi sakincali dedi. Hemen ruhsati aldi garantiyi sorgulatti bi de ne gorelim sadece 500km servis girisi var. Ben artik iptal oldum. O usta da 200-250 arasi tutar butur motoru acicaz dedi

Simdi cebimden 250tl gidicek ona mi yanayim?
Sifir degerinde motorun ici komple acilcak ona mi yanayim?

Ne yapmaliyim arkadaslar bi yardimci olun

Herkese merhabalar. 2 gun once drift sahibi oldum ama 2 gundur daha binemeden ugrasiyorum motorla.

Motorun sorunu giderken cok civik bi ses cikartiyo. Hele ki 3. Vites de sesden motor cekilmez oluyor.

Aldigim adam bana 500 1000 2000 km yetkili serviste yaptirdim demisti. Motor bu arada 4200km de.

Bende hemen yetkili servise goturdum. Usta bindi gezdi geldi bi. İner inmez sanziman otmeye baslamis dedi. 200tl den baslar dedi. Tabii dogal olarak şok oldum.

Hemen farkli bi servise goturdum. Ustada bindi gezdi bi oda ayni sekilde sanziman dan bahsetti ve o bu sekilde kullanilmasi sakincali dedi. Hemen ruhsati aldi garantiyi sorgulatti bi de ne gorelim sadece 500km servis girisi var. Ben artik iptal oldum. O usta da 200-250 arasi tutar butur motoru acicaz dedi

Aldığın adamı git bul, motoru kaldır kafasına vur sonra paranı al dön gel, ha ben bunları yapamam dersen şanzımanı yapacak usta yaşadı :farao:

Motosikleti
Henüz yok.

geçmiş olsun aldığın kişi ile irtibata geçebiliyorsan durumu izah et, olmadı ustanın dediğini yapacaksın genelde gençler kullandığı için bu motoru sınırları sorluyorlar, ben motoru satsam kimse almaz.

aldığın adam bi 500 km bakımına girip bidaha yağ değiştirmediyse ve zorladıysa rodajdaki motoru şanzumandan sıkıntı vermesi normaldir bu insan icadı yağını değiştirmessen bozulur tabi

Buda benden Olsun ;)

Dkl9y1.jpg

1 haftadır motoru sabahları vurdurarak çalıştırıyorum. Gece gayet güçlü bi aküyle yerine koyuyorum sabah kalktığımda 3 marştan sonra cırr etmeye başlıyor. Bende vurduruyorum mecburen, Allahtan hemen çalışıyor ona şükür. Sonrasında ise ilk marşta alıyor ve akü kendine gelmiş oluyor 5 dakika içinde. Anlayamadım ben bunun sebebini?

1 haftadır motoru sabahları vurdurarak çalıştırıyorum. Gece gayet güçlü bi aküyle yerine koyuyorum sabah kalktığımda 3 marştan sonra cırr etmeye başlıyor. Bende vurduruyorum mecburen, Allahtan hemen çalışıyor ona şükür. Sonrasında ise ilk marşta alıyor ve akü kendine gelmiş oluyor 5 dakika içinde. Anlayamadım ben bunun sebebini?

aküyü değiştireceksin, bunun ir sonraki aşaması akün hiç şarj almayacak :)

Ben 9 Amper, kuru akü aldım 50 liraya

Yarın Yamaha Türkiye tarafından düzenlenen tuzla autodrom'da olacak test sürüşlerine gideceğim, bakalım Yamaha'nın tadı nasılmış :) Özellikle Tricity modelini çok merak ediyorum :mrgreen:

Kemal abi kulaklık amfisinin resimleri.

gL5OWL.jpg

rdQOOM.jpg

* * * * * * * * * *
MlEdDa.jpg

Kutu dahil 15 tl. Kablosu ve pot başı dahil. Kanal başına 1wat ki bu da bildigimiz kulaklıkları veya kul a k zarimizi patlatmaya yeter de artar bile. :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Telefondan ses seviyesi 1 iken kulaklikta isitilen ses telefonun maks vereceği sesten fazla yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Biraz distirsyon var. Belki halledilir. Ama oynatıcı ses vermeyince baya rahatsız edici olabiliyor. Bu akşam olmaz ama belki pazartesi kesin olur.

Beyler motoruma talip çıktı satsam mı bilemedim yani satıp iyi bir motor alacak durumum yok şuan acayip kararsız kaldım.Belki kışın para biriktiririm yaza doğru pulsar alabilirim en fazla o kadar ama bütün kışta motorsuz kalıcam.

Motosikleti
Henüz yok.
Olduğunuz yerde kış kotu geçiyorsa ve sizde kullanamicaksanız satın isterseniz yaza doğru aklılında motor varsa birazda para biriktirip bir motor alabilirsiniz tabi sonuçta kararı siz vereceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar