Selam arkadaşlar bende çok yakında bir mondial drift almak istiyorum. Bütceme göre tüm modelleri araştırdm ama ikinci el bi ybrye 3500 vermektense sıfır mondiale 3150 vermek daha mantikli geldi. Bu nedenle motorum haftaya bugünlerde elimde olacak. Fakat kafamı kurcalayan iki şey var. 1.si vitesler.. Bazı arkadaşlar çok sert ve sorunlu fln demiş. Benim çok vitesli tecrubem yok hep scooter kullandım tedirgin etti bu durum beni. 2.si ise boyum 1.90 motor altımda bisiklet gibi kalır mı? Şimdiden teşekkürler
Bende mobilet kültüründen gelmeyim. Lisede mobilet toparlar yarışırdık.Sonra işi büyütüp scootera geçtim ama kaza yapıp motoru haşata çıkarınca aileminde ısrarıyla araba aldım. Şimdi araba da arıza çıkartıyor cok. arabayı da satıp buna dönmek istedim. Hep içimde vardı vitesli naked tip bi motor. Buna da arızasız belasız 3-4 yıl binme gibi bi hedefim var. Sonrası allah kerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
1. Vitesten sonra N koymaları çok ilginç geldi. Ne amaçla koydular insan merak ediyor. 2 ye takmak için iki kez vites değiştirmek gerekecek
Bende mobilet kültüründen gelmeyim. Lisede mobilet toparlar yarışırdık.Sonra işi büyütüp scootera geçtim ama kaza yapıp motoru haşata çıkarınca aileminde ısrarıyla araba aldım. Şimdi araba da arıza çıkartıyor cok. arabayı da satıp buna dönmek istedim. Hep içimde vardı vitesli naked tip bi motor. Buna da arızasız belasız 3-4 yıl binme gibi bi hedefim var. Sonrası allah kerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
1. Vitesten sonra N koymaları çok ilginç geldi. Ne amaçla koydular insan merak ediyor. 2 ye takmak için iki kez vites değiştirmek gerekecek
Oo o zaman harika. Kafamdaki en büyük soru işaretlerinden biri yanitlanmis oldu çok sagolun. Bu konuyla ilgili hemen hemen her sayfayı okudum. 500 sayfadan 300unu okumuşumdur baya faydalı şeyler gördüm. Alınca tecrübeleri de paylaşırız umarım