arkadaşlar bana 100 - 120 arası bi kask önerebilir misiniz ? daha aşşa fiyatta olabilir...
full face tam kask olsun, açılır çene olmasın, güneş vizorlü şeffaf camlı olursa sevinirim... varmı önerisi olan
bak ben malkaranın köyü var karaiğdemir belki bilirsin 17 km si ping olmuş kamyonlar yolu yarmış malzeme dökmüşler oda böyle palet araları gibi olmuş nası anlatsam artık kaçıcak yer bulamıyorum amasör bırakçam die korkuyorum ama bşi olmuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
ls2 nin kaskları war 70 ten başlıor ben aldm 220 tl di indirime girmiş 179 a aldm dışı şeffaf cam içinde dışardan kontrol edilebilen güneş vizörü war ls2 markalara bakın onlar iyidir![]()
arkadaşlar bana 100 - 120 arası bi kask önerebilir misiniz ? daha aşşa fiyatta olabilir...
full face tam kask olsun, açılır çene olmasın, güneş vizorlü şeffaf camlı olursa sevinirim... varmı önerisi olan
https://www.motoavm.com/Category/kapali-kasklar/241
Buyur. 12 taksit ve ücretsiz kargo.Daha ne olsun
bak ben malkaranın köyü var karaiğdemir belki bilirsin 17 km si ping olmuş kamyonlar yolu yarmış malzeme dökmüşler oda böyle palet araları gibi olmuş nası anlatsam artık kaçıcak yer bulamıyorum amasör bırakçam die korkuyorum ama bşi olmuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
ls2 nin kaskları war 70 ten başlıor ben aldm 220 tl di indirime girmiş 179 a aldm dışı şeffaf cam içinde dışardan kontrol edilebilen güneş vizörü war ls2 markalara bakın onlar iyidir![]()
bunların çoğunda güneş vizorü yok ayrıca siyah camlılar, bide pahalılar zaten![]()
ls2 candır :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
aynen iyi yer varol betonun şantiyesi var orda oraya gidiom işte ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
güneş vizörünle gece önünü çok zor görürsün bnm kask çift vizör bazıları uzunları açınca güneş vizörünü kapıyorum hemen sade yolun şeritleri gözüküyor xenon far taktım uzunları açana bnde açıyorum hemen bna selektör yapıyor![]()
Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben seger 100 kullanıcısıyım ancak vitesli commuter almayı düşünüyorum.elimdekıni perte çıkarıp plakamı yeni motorda kullanma şansım var mı. olursa ortalama ne kadr tasarruf ederim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirm.saygılar