Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

He biliyorum orayı bayagı iyimiş o zaman malkaradan keşana giderken bayırı diyon dimi yağ fabrikasının orada bayırı tırmanınca petrol var.

abi gülme tutuyo ya :D azarlıyo yok ben seni hep görüyom okula motorla gidiyon çevre yolunda motoru bağıttırıyon dio bna :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

hea orası sanırsam 3km tuhaf bi bayır :D çift şerit iki yönlü yol zaten bi kere tırın arkasına bi takıldım sollayamıyorum öldüm 1.vites rolantiye kadar düştüm stop ettircem nerdeyse :D

he ya bende bi kere malkaraya geliyorum keşandan tam malkara ısıklarının oldugu yerdeki bayırı tırmanıyom önümde tır sinir krizleri geciriyorum araba stop edecek neredeyse cok gıcık bi durum. Ben şimdi motoru erzurumdan alıcam bayburtta ögrenciyim üni. orada kış sert gecer soguk gecer filan filan oradan erzuruma köyüme gitmek istiyorum 230 km yol 30 km si ise stepze yolda bıktırmadan hangisi götürür rahatlık acısından da.

arkadaşlar bana 100 - 120 arası bi kask önerebilir misiniz ? daha aşşa fiyatta olabilir...

full face tam kask olsun, açılır çene olmasın, güneş vizorlü şeffaf camlı olursa sevinirim... varmı önerisi olan

bak ben malkaranın köyü var karaiğdemir belki bilirsin 17 km si ping olmuş kamyonlar yolu yarmış malzeme dökmüşler oda böyle palet araları gibi olmuş nası anlatsam artık kaçıcak yer bulamıyorum amasör bırakçam die korkuyorum ama bşi olmuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

arkadaşlar bana 100 - 120 arası bi kask önerebilir misiniz ? daha aşşa fiyatta olabilir...

full face tam kask olsun, açılır çene olmasın, güneş vizorlü şeffaf camlı olursa sevinirim... varmı önerisi olan

ls2 nin kaskları war 70 ten başlıor ben aldm 220 tl di indirime girmiş 179 a aldm dışı şeffaf cam içinde dışardan kontrol edilebilen güneş vizörü war ls2 markalara bakın onlar iyidir :)

bak ben malkaranın köyü var karaiğdemir belki bilirsin 17 km si ping olmuş kamyonlar yolu yarmış malzeme dökmüşler oda böyle palet araları gibi olmuş nası anlatsam artık kaçıcak yer bulamıyorum amasör bırakçam die korkuyorum ama bşi olmuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

ls2 nin kaskları war 70 ten başlıor ben aldm 220 tl di indirime girmiş 179 a aldm dışı şeffaf cam içinde dışardan kontrol edilebilen güneş vizörü war ls2 markalara bakın onlar iyidir :)

yA onlar içinde çok rüzgar sesi felan alıyor alna rüzgar geliyor gibi yorumlar okudumda

benim aldığım 120 li hızlarda rüzgar almıyor ama üst havalandırmaları açınca kafanı sağa sola çevirince fiuvv die bi ses yapıo :D

https://www.motoavm.com/Category/kapali-kasklar/241

Buyur. 12 taksit ve ücretsiz kargo.Daha ne olsun

bilmem mi 2 hafta önce ordaydım çok güzel yer yemyeşil :)

ls2 candır :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

aynen iyi yer varol betonun şantiyesi var orda oraya gidiom işte ben :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

bunların çoğunda güneş vizorü yok ayrıca siyah camlılar, bide pahalılar zaten :)

güneş vizörünle gece önünü çok zor görürsün bnm kask çift vizör bazıları uzunları açınca güneş vizörünü kapıyorum hemen sade yolun şeritleri gözüküyor xenon far taktım uzunları açana bnde açıyorum hemen bna selektör yapıyor :D

Hocam drift alırsam bu far konusunda da yardımcı olursun bi zahmet :) ss makineler de iyi ögrenci olmasam alırım gt 250 r hyosung. :) 5.500 buldum 2007 model. of of

ls2 candır :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

aynen iyi yer varol betonun şantiyesi var orda oraya gidiom işte ben :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

güneş vizörünle gece önünü çok zor görürsün bnm kask çift vizör bazıları uzunları açınca güneş vizörünü kapıyorum hemen sade yolun şeritleri gözüküyor xenon far taktım uzunları açana bnde açıyorum hemen bna selektör yapıyor :D

güneş vizöründen kastım hocam şeffaf cam olacak içinde güneş gözlüğü ekstra olacak.

Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben seger 100 kullanıcısıyım ancak vitesli commuter almayı düşünüyorum.elimdekıni perte çıkarıp plakamı yeni motorda kullanma şansım var mı. olursa ortalama ne kadr tasarruf ederim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirm.saygılar

536998_210602662441684_2005635174_n.jpg

böle bişi bnmki

tabi dıştan kontrol edebiliosn

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben seger 100 kullanıcısıyım ancak vitesli commuter almayı düşünüyorum.elimdekıni perte çıkarıp plakamı yeni motorda kullanma şansım var mı. olursa ortalama ne kadr tasarruf ederim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirm.saygılar

malesef eski plakanızı yeni motora taktıramazsınız ben böyle biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar