Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o gps programı için internete bağlı olmak gerekiyor mu yolda?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

şimdi gidiyorum çıkıp basmaya programda gösterilen hızın fotografını atarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

evt yükledim programı çıktım bastım geldim.
onda 135 iken benim motorda 123, gpse göre de 118 di demişsiniz ya bu da her motorda biraz yanılma payının olduğunun bi göstergesidir.şu an çıktığım yolda benim motor 140 ı gösteriyodu ancak o kdr basabildim trafik yüzünden(ki bugun yaptığımız 200 km lik gezi de 140ı geçtiğini de görmüştüm.) bu da gps programının fotografı
[url]http://u1309.hizliresim.com/1f/h/srcyx.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

gps le 129 daha nolsun.

Oda yanlıştır:queen::queen::queen:

kesin yanlıştır ya programın da ayarlarıyla falan oynamışımdır yoksa 135cc motor nası vursun bu hızı :queen:

998306_647523078599131_16028398_n.jpg

542241_648705371814235_817527679_n.jpg

Dr.asc arkadasım bi cps ilede ben ölceyim ben bu hızı

Ben sorunu rüzgara bagladım rüzgarsız yolda 8 ddye rahat cıkıyorum 4 de sıkıstırmadan ama rüzgar oldumu 7 dd yi zor buluyorum

Dr.asc arkadasım bi cps ilede ben ölceyim ben bu hızı

Ben sorunu rüzgara bagladım rüzgarsız yolda 8 ddye rahat cıkıyorum 4 de sıkıstırmadan ama rüzgar oldumu 7 dd yi zor buluyorum

olabilir her ne kdr bizim motorlara hızlı desekte sonuçta 135 cc olduğu için karşıdan gelen rüzgar ve yolun biraz eğimli olması bile devirlenmesini çok etkileyebiliyor.

o egzoz dan bende var borusu bir kaç zaman sonra yanıyor rengi sarı mor siyah çeşit çeşit renge bürünüyor :) karbon kaplaması atmadı bende kar yağmur çamur geçtim basınçlı yıkamayla yıkadım civatalarında paslanma dahi yapmadı. birde orjinal egzoza göre baya hafif yani belki yarı yarıya belki daha da fazladır ikisini eline aldığınızda anlıyorsunuz. yalnız benim motor da son hızda düşüş yaptı motor egzozu tam dolduramıyordu 9500 yapan motor 9000 yapar oldu drift te durum ne olur bilemem. bir de egzoz boğazı motora tam oturmuyor. benım motor da arka salıncağa bağlanıyor sizin ki arka yolcu ayaklığına bağlanıyor belki sizde tam oturur. bu arada egzozdan ceza da yedim motoru bağladılar ondan sonra söktüm. yalnız ses on numara :cat: yolda durduğum zaman yanıma gelip egzozun markasını soran detayları öğrenmek isteyen kişiler olmuştu hatta

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

hayırlı olsun sizde mg varmış galiba eskiden. drifle-mg yi kıyaslar mısınız iyi kötü yönleri olarak mesela selesi nasıl mg ye göre

su an rodajdayım ama şöyle syliyim mg deki titreşim 100 ise mh driftte 30
malzeme kalitesi cok daha iyi frenler yine daha iyi.
motorun depoyu kavrayabiliyosun bu da buyuk avantaj mg de öyle bi ihtimalin yok.
yakıt sanırım biraz daha az olucak.
En önemlisi daha kaslı ve şekil duruyo(babama mondial aldım dedim,genemi lan dedi :( almanı istemiyodum ama bari honda alsaydın dedi.eve gelince bu mondialmiymiş iyiymiş dedi :d )
özellikle sormak istediğin başka bişey olursa seve seve cevaplarım.

Gündüz Ledi Uygulaması

Gündüz Ledi Uygulaması

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

http://i41.tinypic.com/2ugynbo.jpg

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

2ugynbo.jpg

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:46 ----------

vpyx09.jpg

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:53 ----------

28ckhax.jpg

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

vpyx09.jpg

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

birpqt.jpg

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

sg7rqc.jpg

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

8yi16q.jpg

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-newday-gunduz-ledli-lamba-seti-ayakli-37b004-37b004.aspx

Kargo dahil 30TL + 5TL montaj kelepçesi ile anahtar. Geceleri yakmanızı tavsiye etmem, karşıdan gelen arabalar çok selektör yapıyor :queen:

Son düzenleme:
valla arkadaşlar bu sitenin eksiklerinden birisi alıntı yapıldığında uyarı vermiyor olmasıdır...

ayrıca dün gaziosmanpaşadan yenibosna cnr fuarına gittim motorla, abi şunu farkettimki, ne bilim biraz hızı yetersiz geldi, son olarak 120 yaptım birde aşırı bir rüzgar vardı her motorda aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum ama rüzgar çok etkiledi beni ve keşke şöyle 170 cc felan olaydı da bi 140 150 arasını göreydim, tamm 110 felan yapıyor yetmezmi diyebiirsiniz ama aslında 110 da yapmıyor o hızda motoru zorluyoruz bu motorun 5. viteste maksimum hızı 90 abi onun üzeri scooter misali 7x deviri zorluyor gerek yok o yüzden 140 ta normal gitmesini 200 cc olması daha iyidir.

Hocam ruzgardan etkilenmemesi icin agirlik ollmasi lazim bizim motor ds hafif oldugu icin etkilenmesi normal ve dedginiz kdr ruzgar varsa ne motor olursa olsun 140 150 basmak guvenli olmaz bence.

su an rodajdayım ama şöyle syliyim mg deki titreşim 100 ise mh driftte 30
malzeme kalitesi cok daha iyi frenler yine daha iyi.
motorun depoyu kavrayabiliyosun bu da buyuk avantaj mg de öyle bi ihtimalin yok.
yakıt sanırım biraz daha az olucak.
En önemlisi daha kaslı ve şekil duruyo(babama mondial aldım dedim,genemi lan dedi :( almanı istemiyodum ama bari honda alsaydın dedi.eve gelince bu mondialmiymiş iyiymiş dedi :d )
özellikle sormak istediğin başka bişey olursa seve seve cevaplarım.

babanın tepkisi iyiymiş :) benim merak ettiiğim koltuğu ben 90 kilo varım mg de sele ye oturduğum zaman kasenin dış kısımları seleden dışarıda kalıyor :) ilk başlarda sıkıntım yoktu ama zamanla süngeri yumuşadı heralde acayip rahatsız ediyor 15-20 km yol gitsem sızlama yapıyor acıtıyor. gerçi driftin koltuğuda pek geniş değil gibi duruyor ama alta doğru genişliyor sanki en azından mg nin selesi gibi odunvari dümdüz değil. burada bayi var üzerine oturmak bakma istiyorum ama adam motorları dip dibe koyuyor kimse oturmasın diye mi nedendir anlamadım. o yüzden bakamıyom yani

Drift sana 150 yaparım dedimi ,:[

Rüzgara karsı fazla zorlama

Rüzgarı arkama alıp basıyorum arabadakiler bana bakıyor :)

Drift sana 150 yaparım dedimi ,:[

Rüzgara karsı fazla zorlama

Rüzgarı arkama alıp basıyorum arabadakiler bana bakıyor :)

hocam zaten motor neden 150 yapmıyor değil derdim, sadece bu benim ilk vitesli motorumda ilk defada uzun yola çıktığım için hızlı motora gerek yok derdim ama varmış yolda anladım demek istedim yoksa motor zaten max 110 yapıyor.

babanın tepkisi iyiymiş :) benim merak ettiiğim koltuğu ben 90 kilo varım mg de sele ye oturduğum zaman kasenin dış kısımları seleden dışarıda kalıyor :) ilk başlarda sıkıntım yoktu ama zamanla süngeri yumuşadı heralde acayip rahatsız ediyor 15-20 km yol gitsem sızlama yapıyor acıtıyor. gerçi driftin koltuğuda pek geniş değil gibi duruyor ama alta doğru genişliyor sanki en azından mg nin selesi gibi odunvari dümdüz değil. burada bayi var üzerine oturmak bakma istiyorum ama adam motorları dip dibe koyuyor kimse oturmasın diye mi nedendir anlamadım. o yüzden bakamıyom yani

sele ıcınse hıc tavsıye etmem kardesım :)

Caner kardeşim ben o motorla 135 şi vurdum gidişi gayet iyi o cc deki motordan ondan fazlasını bekleyemessin

defibrilator yok mu canlandırlalım şu forumu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Ben de coştum:queen:

str1f.jpg
[/url][/IMG]

str2x.jpg
[/url][/IMG]

str4h.jpg
[/url][/IMG]

Ha şöyle sayfa renklensin yaw...Haydi beyler bekliyoruz fotoları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar