arkadaşlar 1 haftadır araştırma içersindeyim fakat karar veremedim. sizin görüşünüzü almak istiyorum: sizce mondial mr 150 vulture" mi almalıyım yoksa 125 mh drift mi? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? (görünüş ve performans olarak hanigis ağır basıyor) ?
cevabın için teşekkür ederim. yeni başlayan biri olsan sen hangisini tercih ederdin?Ikisi de yapı olarak aynı motoru kullanıyor. Drift 135 cc, 13 hp. Mr ise 166 cc, 15 hp. Her türlü Mr daha üstün. Tabi yakıt olarak da daha çok yakacaktır.
150 mr daha cok rüzgar alır naked havası oldugu icin
Rüzgar direncinide bir hesapla
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Disli degisimi yapan varmı son hızı artıran
5 vitesi daha canlı tutan tavsiyeleriniz nelerdir ?
cevabın için teşekkür ederim. yeni başlayan biri olsan sen hangisini tercih ederdin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
ve 2.el drift almak için, maksimim kaç km' de olmasını tavsiye edersiniz?
Görsel olarak MC yede MR yede 10 basar. Tipi cok güzel. Ama benim gibi uzun boylulara motor kücük geliyor. 125lik (yada 135lik) olmasida ayri bi eksi taraf. Gerci MC ile aralarinda 1 beygir var.
Ben degistirdim on disliyi 15 ten 16 ya cikardim motor rahat etti resmen.digerihafif kaciyodu cok cabuk devirlenip vites istiyodu.simdi boylesi daha iyi oldu tavsiye ederim.hem uzunyolda daha dusuk devirde istedigin hizda gittiigi icin daha da az yakiyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
Bideson hiz demisken bende arti olarak bide acik hava filtresi var.duzde 130 yokus asagi 145_150 yi gordum.disli hiza filtrede hizlanmaya cok etki ediyo
Drifti aldık gitti zaten...
cevabın için teşekkür ederim. yeni başlayan biri olsan sen hangisini tercih ederdin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
ve 2.el drift almak için, maksimim kaç km' de olmasını tavsiye edersiniz?
illa driftmi diyorsun hocam. 1 ay içinde alacağımda. kararsız olmak çok kötü birşey. 150mc çıktı şimdide karşıma iyice kararsız kaldım.
yorumların için çok teşekkür ederim. drifte karar kıldım bendeYok illa drift al demiyorum.Saydığın motorlar içinden ben drifti seçtim.Hepsine baktım bende zamanında.MC nin koltuğu çok rahatsız.Driftin tipi bana göre hepsinden daha güzel.
Ön dişliyi 16 ile değilde 17 ile değiştirsek nasıl olur :queen:
egzozun ucundaki susturucuyu kesicek icinde 2 tane daha susturucu var onlari cikartcak egzozun ucuna ince bi boru koycak goruntu acisindan sese doyamazsin