Geçen gün 110 la giderken yolda kocaman çukur gördüm kafam kadar vardı :santa: az daha ön teker giriyordu içine :santa:
100-110 da bende çok hissetmiyom hatta 130 a kadar pek bir savrulma yok lastik michelinarkadaşlar bu gün arkadaşım driftinin arka lastiğini değiştirmiş irc wintergrip takmış motoru her yonden olumlu etkiledi diyor bu 110 120 li hızlarda savurma filan çok azaldı diyor yoltutuşu filan on numara olmuş kim bilir michelin taksa ne olcak motor:thumleft:
arkadaşlar bu gün arkadaşım driftinin arka lastiğini değiştirmiş irc wintergrip takmış motoru her yonden olumlu etkiledi diyor bu 110 120 li hızlarda savurma filan çok azaldı diyor yoltutuşu filan on numara olmuş kim bilir michelin taksa ne olcak motor:thumleft:
Yan canta ve depo üstü cantaya gerek yok bosuna masraf
Ne büyük nede kücük top case isimi fazlası ile görür hem artcımda yok
Canta demiri alıp sabitliyecen hem depo üstü canyayı felan yanımda gezdiremem
Hem drift mryi gecer![]()
Bende mishell var.
gavur parasıyla beş para etmez benim gözümde. frenleme de normal bir naylon lastikle durma mesafesi birebir aynı son hızla mishelin bi alakası yok. savrulma lastikten olmaz motor bütün olarak savrulur.
kardeş o çanak sesi subab ayarının bozuk olduğunu gösterir hava ayarıda devrin çıkmaması ve fazla yakmana sebeb olur ben bugun hava ayarımı yaptım rolantinin yanında yere dogru bakan vida karbratörün orda rolantiyi önce 2.5 bin devire al sonra rolanti vidasinin 3 4 cm yanında aşağı doğru bakan bir vida hava ayarı subab ayarı çok çeşakatlı bikaç alet gerekli onu yapmaya sıkıntı yaratmaz ama ses yapar titreşimi artırır okadar...
sende olmasan kımse beni iplemeyecek.
daha geeçcen subap ayarı yaptırmıştım. Başta güzeldi ama yine motor çanak sesine boğuldu. Egzos patlaması vardı, usta geri dönüşüm borusunu kapatınca kesildi. Ama dediğim gibi yakıt 3,6 lt sakin kullanımda. 70 km/h ortalama. HEmde devir 9 bini görmüyor. Ustaya hava ayarı da yap dedim. Tornavida ile braz ugrastı o asagıya bakan vidayı ceviremeynce gerek yok zaten dedi. Staj için yurtdışındayım. Ekim gibi izmirde olmayı umuyorum. Bana oralarda bu hava ve subap ayarı için önerebileceğin birisi varmı. Varsa söylersen not ederim. Hadi iyi günler.
herzaman kardeşim valla aga ben kendim yaptım hava ayarını geçenlerde ama sanırım havayı fazla açtım performansı düştü bu seferdesende olmasan kımse beni iplemeyecek.
daha geeçcen subap ayarı yaptırmıştım. Başta güzeldi ama yine motor çanak sesine boğuldu. Egzos patlaması vardı, usta geri dönüşüm borusunu kapatınca kesildi. Ama dediğim gibi yakıt 3,6 lt sakin kullanımda. 70 km/h ortalama. HEmde devir 9 bini görmüyor. Ustaya hava ayarı da yap dedim. Tornavida ile braz ugrastı o asagıya bakan vidayı ceviremeynce gerek yok zaten dedi. Staj için yurtdışındayım. Ekim gibi izmirde olmayı umuyorum. Bana oralarda bu hava ve subap ayarı için önerebileceğin birisi varmı. Varsa söylersen not ederim. Hadi iyi günler.
ya abi merhaba ya sorma benim motorda egzoz patlatıyor çok yakıyor ve son günlerde gidişi düştü motorun subap ayarı yaptırayım demi ? özellikle çok egzoz patlatıyor ilk aldıgımda 1.300 km egzoz patlatma diye birşey yoktu
yok yemez zaten o performans hikaye yalan sesi değişiyor belki biraz fazla yiyo ama pek bi güç artışı bekleme..Arkadaşlar performans egzoz takmak motorun ömrünü yermi, rodaj bitti bu modifiyeli performans egzozlardan takiyim diyorum motorun ömrüne, yakıt durumuna vs ne gibi etkileri olur acaba ?
Selam arkşadaşlar bende ikinci el bir drift aldım ancak motor 8 bin deviri geçmiyor hız olarakta max 100 km/h hız yapıyor bu normal mi daha motor 1500 km de birde 6 bin devirde bir zırıtltı sesi geliyor yardımcı olan olursa sevinirim.