utkan, motorun kaç binde bilmiyorum ama rodaj bitmişse sende bir subap ayarı yaptır. Senin arkadaşlarının da driftleri vardı. onlara danışarak iyi bir usta bulabilirsin. Bu sene satılan 2013 modellerin hepsinde subap ayarı sıkıntısı çıktı galiba. ben 1800 km de yaptırdım ve daha çnceden şikayet ettiğim çekiş gücü, gazı bırakınca stop etme, alt devirlerde poflayarak stop etme, egzos patlaması herşey düzeldi ve hatta yakıtta düştü. Sende yaptırsan zararı olmaz.
yarım debriyajda motor ileri geri titreme yapıyor demişssin. bendede vardı. Zamanla geçti Bu motorlar toplama, parçalar alışana kadar böyle şeyler olacaktır diye düşünüyorum. ön freni sık, yarım debriyaj, 2. viteste gaza ver. Biraz balatayı yak bakalım. Bence düzelecektir. Bu aşamada baskı-balata değiştirmen gerektiğini düsünmüyorum.
Arkadaşın motora biraz apaçilik yaptırdıysa performans düşüşü olabilir. Kendisi Drift kullanmış bir usta bulun, ben niğdede buldum. Adam motor sesini dinleyerek keyif alıyuo o derece. ona bir bakım yaptırın. Bence 10.000 de kolay kolay yıpranmaz. 120.000 ve 190.000 yapmış drift gördüm internette. Ama ne derece doğru bilmiyorum. bu forumdada 18-20 bin yapıp hiç şikayeti olmayan birisi vardı. böyle 10 binde motor bitti yazarsan 2 günde kanuni yada ybr forumlarında madara oluruz alim allah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
el ve ayak koordinasyonu güzelce sağlanırsa kompresyon gerçekten güvenli ve hızlı bir yavaşlama sağlıyor. Ama orjinal lastik kullananlar biraz temkinli olsun. Çeşmenin ortasında yere boca oluyordum. Esnaf tükanı yıkamış da