ver gazı nebri ver yansın lastikler 
selam ben alali 3 gun oldu gayet guzel yapmislar ben titresimden korkuyodum ama yok diyebilecek kadar az gerce su an rodaji tamamliyorum ama yinede cok guzel birtek beni rahatsiz eden seyi amortusorler biraz sert gibi yumusarmi bilmiyorunm bakacagiz kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim motorunda sorun yasayan varmi tesekkurler
Topikk canlı değil canlandıralımm
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
Arkadaşlar kaç km.lerdesiniz bakalım
merhaba herkese demin motoru yan yatırdık.
bi arkadaşla bi yere gidiyoduk o kullaandı motoru..kendiside motor tamircisi
dik bi ykuş vardı ..tarif edemem o derece dik..
bi baktı m oraya yöneldi napıyon dememe kalmadan motor bayıldı
motordaki yük 180 kilo ulan bu motor çıkarmı burayı..
yarıya kadar çıktı bayıldı stop etti ve o yamada yan yattık.
motorun bi koruma demiri çizildi okadar.
kardeşim motor ısınacağına üstüm çamur olsun daha iyi. benim şahsi fikrim hiç bi şekilde motorun hava almasını engellemem. ama orta üst kısmı kesilirse belki bi şekilde hava girer motora...arkadaşlar ön tekerin fırlattıgı çamurdankurtulmakiçin resimdekini yaptım..sürekli böyle kullanmayacagım..malumhava sogutma oldugu için glen rüzgarıkesiyo..
cantamda taşıycagım bunu ..yagmurlu havada yoldayken çıkatıp 3 tane cırt ile tutturacam..sonra yine çıkartırım..
http://e1209.hizliresim.com/11/n/d715k.jpg
abi bu sekilde uzun süre kullanmam zaten..ama dedigin gini motor kısmına bi kaç delik açarsak hava alır biraz..kardeşim motor ısınacağına üstüm çamur olsun daha iyi. benim şahsi fikrim hiç bi şekilde motorun hava almasını engellemem. ama orta üst kısmı kesilirse belki bi şekilde hava girer motora...
abi delikle olacak iş değil o. peki ön çamurluğu uzatmayı düşündün mü hiç? sert plastik bi parça ile mesela?abi bu sekilde uzun süre kullanmam zaten..ama dedigin gini motor kısmına bi kaç delik açarsak hava alır biraz..
düşündüm aslında ama nasıl yapacagıma karar veremedim..abi delikle olacak iş değil o. peki ön çamurluğu uzatmayı düşündün mü hiç? sert plastik bi parça ile mesela?
normal çamurluktan sonra başlayan ve yere doğru genişleyen. ön teker milne de sabitledin mi sıkıntı çıakrtmaz!
abi delikle olacak iş değil o. peki ön çamurluğu uzatmayı düşündün mü hiç? sert plastik bi parça ile mesela?
normal çamurluktan sonra başlayan ve yere doğru genişleyen. ön teker milne de sabitledin mi sıkıntı çıakrtmaz!
Orta kısmı kesmezsen çok kısa sürede hararet yapar, hava 10 derece olsa bile.Ayrıca paçaları çok uzun olmuş motorun altı yani karter rahatça hava alabilmeli. Bikaç delikle olacak iş değil.arkadaşlar ön tekerin fırlattıgı çamurdankurtulmakiçin resimdekini yaptım..sürekli böyle kullanmayacagım..malumhava sogutma oldugu için glen rüzgarıkesiyo..
cantamda taşıycagım bunu ..yagmurlu havada yoldayken çıkatıp 3 tane cırt ile tutturacam..sonra yine çıkartırım..
http://e1209.hizliresim.com/11/n/d715k.jpg
okan ben sabah nöbetten çıkacam..akşam tekrar nöbetim var..Yaaa boşverin yağmur çamur bereketmis arkadaşlar.
Benimle yarın kim geliyor motoru teslim almaya şöyle driftin hasini sesinden tanırım diyen. Sıfır km makineyi test edecek olan.
okan ben sabah nöbetten çıkacam..akşam tekrar nöbetim var..
2.el bi motor olsan test edilir ama) sıfır motoru nasıl tes edilirki ..
motoru gebzeye otobüslemi göndereceksin??
Orta kısmı kesmezsen çok kısa sürede hararet yapar, hava 10 derece olsa bile.Ayrıca paçaları çok uzun olmuş motorun altı yani karter rahatça hava alabilmeli. Bikaç delikle olacak iş değil.
Arkadaşlar Pazarlığımı yaptım pazartesi Motoru teslim alıyorum Siyah Mg dritf
Yanlız plaka sorgulatmam gerekiyor nasıl olcak
33 NR 891
İstanbul'dan gebze'ye otobüsle motor mu götürülür ya :cherry: bin git abi sanki aldığın şey bisiklet.Internetten bak bir numaraya sms atılıyordu ama bilemiyorum tam olarak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
Arkadaşlar. RUHSAT, EHLIYET, TAM KORUMA KİYAFETLER tamam. Ancak motor hala serviste hava bozuk diye gitmedim, yalnızda gitmeyi istemiyorum açıkçası.
Ve hem motorun hemde ıstanbul trafiğinin acemisi olduğum için. İstanbulda ki drift ci yada destro cu arkadaşların yardımına ihtiyacım var
Ümit usta senin yarın inşallah nöbet falan yoktur çok dua ediyorum öğleden sonra beni biri otobüse atsın diye![]()
İstanbul'dan gebze'ye otobüsle motor mu götürülür ya :cherry: bin git abi sanki aldığın şey bisiklet.
okan yarın izinliyim ben ..yarın gelebilirim ...