Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar 2-3 gündür viteslerde sorun var gibi boşa alıyorum N ışığı yanıyor bazen ama stop ediyor ya da 1 le kalktım 2 ye atıyorum geçmiyor arada boşta kalıyor mesela bugün 1 le kalktım 2 ye attım boşa attı kendi kendine ?
serviste çözülebilecek bi sorun gibi gözüküyo...

Cuma günü trafik işlemleri bitiyor inşallah. Arkadaşlar.
Aksilik şu ki dün ehliyet için kursa gittim evrakları aldım. Kurs dosyayı toparladı ve hep yaptıkları gibi "dosya masrafı 20 tl alacağız son olarak" dedi bayan. Bende "şu an üzerimde o kadar yok emniyet için kalan param var ancak" dedim. "sonra bırakırım onu da şimdi bekletmeyin beni" dedim. Dosyayı almadan ayrılmayacagimi anladılar herhalde "randevuda geçecek zaten" diye mırıldandim "tamam buyrun" dedi bayan. Aldım çıktım dosyayı.
Çıkarken saydıriyorum "sizi gidi kan emiciler daha çok beklersiniz keriz bellediniz herkesi" diye diye emniyete geçtim :) . Randevu yok emniyete de ufak masum bir yalan söylemek lazım :) . Memur öğleden önce vardığım için sordu "randevun varmı isim nedir diye" Bende "var olması lazım yalnız 11 gibiydi yarım saat geçti sanırım kurs çok oyaladi beni dosyayı hazırlarken" dedim. B ehliyet var ama parmak izi zamanında yoktu. Memur bey "öğleden sonra gel halledelim dedi" ağzım kulaklarımda çıktım. :)
Ben bu kadar niye uzattım di sözü. Parmak izi falan alındı evraklar tamamlandı ehliyet üzerine imzayida attım. Yalnız bana "CUMA 3DEN SONRA GEL AL DEDILER" şimdi ne yapmak lazım. Ilk motorumu alayım yoksa ehliyeti mi. Ehliyet kadıköyde motor bağcılarda bende gebzedeyim :)

Not: renk olsun diye paylaşmak istedim. Başınızı ağrıttiysam affola.

Cuma günü trafik işlemleri bitiyor inşallah. Arkadaşlar.
Aksilik şu ki dün ehliyet için kursa gittim evrakları aldım. Kurs dosyayı toparladı ve hep yaptıkları gibi "dosya masrafı 20 tl alacağız son olarak" dedi bayan. Bende "şu an üzerimde o kadar yok emniyet için kalan param var ancak" dedim. "sonra bırakırım onu da şimdi bekletmeyin beni" dedim. Dosyayı almadan ayrılmayacagimi anladılar herhalde "randevuda geçecek zaten" diye mırıldandim "tamam buyrun" dedi bayan. Aldım çıktım dosyayı.
Çıkarken saydıriyorum "sizi gidi kan emiciler daha çok beklersiniz keriz bellediniz herkesi" diye diye emniyete geçtim :) . Randevu yok emniyete de ufak masum bir yalan söylemek lazım :) . Memur öğleden önce vardığım için sordu "randevun varmı isim nedir diye" Bende "var olması lazım yalnız 11 gibiydi yarım saat geçti sanırım kurs çok oyaladi beni dosyayı hazırlarken" dedim. B ehliyet var ama parmak izi zamanında yoktu. Memur bey "öğleden sonra gel halledelim dedi" ağzım kulaklarımda çıktım. :)
Ben bu kadar niye uzattım di sözü. Parmak izi falan alındı evraklar tamamlandı ehliyet üzerine imzayida attım. Yalnız bana "CUMA 3DEN SONRA GEL AL DEDILER" şimdi ne yapmak lazım. Ilk motorumu alayım yoksa ehliyeti mi. Ehliyet kadıköyde motor bağcılarda bende gebzedeyim :)

Not: renk olsun diye paylaşmak istedim. Başınızı ağrıttiysam affola.
günümüz rengarenk oldu sayende :p
şaka bi yana eğer emniyette dosya ..... neyse burdan yazmiyim....
cuma günü git motoru al sonra kadıköye ehliyeti almaya geç sonra gebzeye evine dönersin :wiinkk:
bi sıkıntı çıkmaz ama kgs falan yoksa direk sirkeciye git ordan feribota bin...

günümüz rengarenk oldu sayende :p
şaka bi yana eğer emniyette dosya ..... neyse burdan yazmiyim....
cuma günü git motoru al sonra kadıköye ehliyeti almaya geç sonra gebzeye evine dönersin :wiinkk:
bi sıkıntı çıkmaz ama kgs falan yoksa direk sirkeciye git ordan feribota bin...

Ehliyeti alıp sonra motoru alsak ümit abide müsait olursa onun servise geçsem koruma demirini halletsem sonra otobüslerin yolcu aldığı biryerden.
Otobüse atlasam hem rodajda çok uzun mesafe dediğiniz gibi kullanmamış olurum gebzede inerim. Eve geçerim diye de düşünmüyor değilim.
Motorla tabi :) şehirler arası otobüslerin bagaja sığıyormus sanırım bunlar. Güzel sabitlemek lazım sadece.

Ehliyeti alıp sonra motoru alsak ümit abide müsait olursa onun servise geçsem koruma demirini halletsem sonra otobüslerin yolcu aldığı biryerden.
Otobüse atlasam hem rodajda çok uzun mesafe dediğiniz gibi kullanmamış olurum gebzede inerim. Eve geçerim diye de düşünmüyor değilim.
Motorla tabi :) şehirler arası otobüslerin bagaja sığıyormus sanırım bunlar. Güzel sabitlemek lazım sadece.
aslında taşıyacak otobüs bulduktan sonra mantıklı ama saat 3 te ehliyeti alıp (istanbul trafiğinde) bağcılara gidip motoru teslim alıp aynı zamanda ümit'in servise yetişebilirim diyosan sorun yok. ama öğleden sonra saat 3ten sonra bunları hallederim dersen sana speedy gonzales derim ben :)

Arkadaşlar bulunduğum yerde 2 bayi 2 servis olması lazım.Mesela Motoru A bayisinden aldım.Fakat servis için A nın Servisine mi gitmem gerek ? Yoksa B servisine gitsem de sorun olur mu ?

Arkadaşlar bulunduğum yerde 2 bayi 2 servis olması lazım.Mesela Motoru A bayisinden aldım.Fakat servis için A nın Servisine mi gitmem gerek ? Yoksa B servisine gitsem de sorun olur mu ?
bütün yetkili servisler bakmak zorunda hiç merak etme sefa kardeşim önemli olan düzgün usta bulmak...

d6k47.jpg

S.a arkaslar bazı olaylardan dolayı motorumu alamadım... bazı deyil bircok olay cok cok aksilik cıktı.. 1500 tl + 3000 limitli kartım..duruyor.. almaya gitmiştim halbuki ybr mi.. olmadı.. en az 3-4 ay erteledim... param duruyor... stajım basladı.. ordanda para alıcam.. 5 ayda 1000 tl gibi düz bi param oluyor ...cok istedim olmadı alamadım.hakkınızı helal edin bu süre zarfında burda durup...motorlara bakıp kafayı yemektense..girmemek en iyisi..

Günaydın,

Bence iki tane sebebi olabilir. Birincisi yağ henüz ısınmadığı için. Sabahları motoru ısıtmadan hareket ettiğimde bende de yapıyor. Yada debriyaj ayarından olabilir, bende ilk bakımdan sonra başladı bu problem, debriyaj ve rölanti ayarı yapmıştı usta. Bilmiyorum benimkiler fikir işte...

Bilemiyorum haklı olabilirsin 500 kmde yağını değiştireceğim zaten havalar soğudu malum manisa'da yaşıyorum gittiğim yolda 5-10 dklık yol okula gidiyorum o yüzden olabilir 10-40 mı koydursam ? Birde bugün fark ettim sanki debriyajı bırakınca bazen tak diye ses geliyor

S.a arkaslar bazı olaylardan dolayı motorumu alamadım... bazı deyil bircok olay cok cok aksilik cıktı.. 1500 tl + 3000 limitli kartım..duruyor.. almaya gitmiştim halbuki ybr mi.. olmadı.. en az 3-4 ay erteledim... param duruyor... stajım basladı.. ordanda para alıcam.. 5 ayda 1000 tl gibi düz bi param oluyor ...cok istedim olmadı alamadım.hakkınızı helal edin bu süre zarfında burda durup...motorlara bakıp kafayı yemektense..girmemek en iyisi..

Çinli cup mup bişeyler alaydın işte :queen:

gene gdldı yesıl canavar kaan bızm burda apachılere 10 ay elden taksıt yapıyorlar.gel alk sana :)

bir izzet klasiği :p
şaka bi yana alamamana gerçekten üzüldüm izzet ama ölümden başka herşeye çare var merak etme. hem Cenab-ı Hak istemediği için olmuştur yani her işte vardır bi hayır. sabırlı ol ve vardır bi hayır diyerek Yaradana hamd et...

Resim çok güzel ümit usta yalnız hala çanta var motorda. Devlet resimi görüp ceza yazmasın sana dikkat et :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

İzzet sorun nedir bak söyle yardımcı olmaya çalışalım. Sen ki bu foruma hareket getirdin o motordu bu motordu diyerek senin gibi alma niyeti olanlara çok yardımcı oldun. Senin forumdan uzaklasman herkese zarar olur. :) hadi çıkar ağzındaki baklayi da sana drift alalım kamçıla onu doya doya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar