Cuma günü trafik işlemleri bitiyor inşallah. Arkadaşlar.
Aksilik şu ki dün ehliyet için kursa gittim evrakları aldım. Kurs dosyayı toparladı ve hep yaptıkları gibi "dosya masrafı 20 tl alacağız son olarak" dedi bayan. Bende "şu an üzerimde o kadar yok emniyet için kalan param var ancak" dedim. "sonra bırakırım onu da şimdi bekletmeyin beni" dedim. Dosyayı almadan ayrılmayacagimi anladılar herhalde "randevuda geçecek zaten" diye mırıldandim "tamam buyrun" dedi bayan. Aldım çıktım dosyayı.
Çıkarken saydıriyorum "sizi gidi kan emiciler daha çok beklersiniz keriz bellediniz herkesi" diye diye emniyete geçtim

. Randevu yok emniyete de ufak masum bir yalan söylemek lazım

. Memur öğleden önce vardığım için sordu "randevun varmı isim nedir diye" Bende "var olması lazım yalnız 11 gibiydi yarım saat geçti sanırım kurs çok oyaladi beni dosyayı hazırlarken" dedim. B ehliyet var ama parmak izi zamanında yoktu. Memur bey "öğleden sonra gel halledelim dedi" ağzım kulaklarımda çıktım.

Ben bu kadar niye uzattım di sözü. Parmak izi falan alındı evraklar tamamlandı ehliyet üzerine imzayida attım. Yalnız bana "CUMA 3DEN SONRA GEL AL DEDILER" şimdi ne yapmak lazım. Ilk motorumu alayım yoksa ehliyeti mi. Ehliyet kadıköyde motor bağcılarda bende gebzedeyim
Not: renk olsun diye paylaşmak istedim. Başınızı ağrıttiysam affola.