kesın gdıom almaya smdı.
Pederle bi türlü orta yolunu bulamıyoz deli olacam deli Bi kere kaza yaptık diye Motor aldırmıyor arkadaş ya.
Kafaya koydum 2 motor buldum 1 beyaz istediğim renk sade diyeri siyah istemiyom ama aksesuar dolu
Dur bakalım hangisini alacam
Sonucu haftaya buraya yazacam Hadi inş
Tatlı bak ben foruma 8 sene önce üye olmuşum 3300 tane mesaj atmışım, sen 5 ay önce üye olmuşsun 1800 mesaj atmışsın. Motosiklet üzerinde bu kadar kafa yorma, al bi tane ve bin. 100'lük cub bile alsan çok keyifli gerçekten. Geçen kasımda hiç motorum yoktu cebimde 2500 lira para vardı. Canım motor almak çok istiyordu ailemden habersiz 1400 liraya Mondial Hyena 100 aldım, 300 lira da plakaya gitti. 300 lira da korumalara gitti. Ama sıfırı tüketmedim ayağıma yorganına göre uzattım, keyfimi de ertelemedim. 1 ay sonra aileme söyledim önce biraz kızdılar ama bikaç saat içinde ikna oldular. Sonrası rahat oldu her türlü desteği sağladılar.kesın gdıom almaya smdı.
Aynen öyle.Kontrollü ve akıllı kullandıktan sonra çok zevk verir şahsen.Basılacak yerde basılırdaMotosiklet kullanmak bir ayrıcalık ve müthiş bir zevktir yeter ki o ayrıcılığı hak edin şeytana uyup gaz koluna fazla asılmayın![]()
Arkadaşlar Bu ilandaki Mh iyimidir sizce tercihim beyaz ama beyazda pek yok adam akıllı Ne dersiniz linki vermek pek iyi deyil ama başkası alırsada Hayırlı olsun adam son fiyatına bu diyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-orjianalinden-farksiz-95036861/detay
Nasıl sizce fiyatı uygun geldi bana
bu motorlar yagmurlu havada dizden aşagısını kople çamurlatıyo..
geçen sene kıç ayında scooter kullanıyodum üsüm basım hiç kirlenmiyodu şimdi günde 2 kıyafet degiştiriyorum)
korumalıga bi branda gerdim çamur gelmesin diye.biraz kesti çamuru ama yinede sıçratıyor..
en iyisi kuryelerin kullandıgı diz örtüsünden almak ..
yoksa bu kış geçmez böyle
onu denemedim tabi faydalı olur sanırsam..Hadi yaaa. Desene ümit abi kışın bizim motorlarla gezmek biraz keyif alırken ödün vermekle alakalı bir durum olacak. Çamurluğun alt kısmına biraz daha aşağıdan kesmesi için ek yumuşak plastikten parça yerleştirmek de çözüm olmaz mi.
arkadaşlar 2-3 gündür viteslerde sorun var gibi boşa alıyorum N ışığı yanıyor bazen ama stop ediyor ya da 1 le kalktım 2 ye atıyorum geçmiyor arada boşta kalıyor mesela bugün 1 le kalktım 2 ye attım boşa attı kendi kendine ?