günaydın arkadaşlar.
yarın sabah 06 da kısmetse edirneye gidiyorum erayın motorunu alan arkadaşla..
yaklaşık 450 km..
biraz gezip gelicez akşama..
jackal 64 nikli arkadaşında gelip gelmeyecegi belli deil.
varmı edirnede yaşayan ??
Arkadaşlar inşallah bu hafta bende siparişi verip satış işlemlerini baslatiyorum. Büyük ihtimal cuma günü gideceğim. Telden görüştüm bakalım. Hayırlısı.
Allah hayırlı uğurlu etsin.Kazasın sürüş yaşaman dileğiyle
Bence daha kaliteli bir lastikle değiştirmeyi deneyin. Düşük havayla virajlarda sorun yaşarsınız ayrıca sert bir çukurda ön jantı kolaylıkla kırabilirsiniz.Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Mondialin yaygın servisi sayesinde bugün akşam 6 da tüm parçaları bulmuş motoruma taktırmış ve motoruma biniyordum. Özlemişim bir gündeve bende halısahaya gittim bendede birşey yok Allah a çok şükür
Ayrıca ön tekerin havasını biraz düşük ayarladım ve fren dahada güzel tutar oldu yolu yapışıyor resmen yola. Yakıtı artırır mı orasını bilmem
Bence daha kaliteli bir lastikle değiştirmeyi deneyin. Düşük havayla virajlarda sorun yaşarsınız ayrıca sert bir çukurda ön jantı kolaylıkla kırabilirsiniz.
Boşluk bırakıp . nokta koyun boşluklar otomatik olarak silinir 3 karakterli mesaj bile atabilirsiniz böylece+1 onkaraktersorunundanbıktımartık
Boşluk bırakıp . nokta koyun boşluklar otomatik olarak silinir 3 karakterli mesaj bile atabilirsiniz böylece![]()
Eray dert olan hızını motor koruyamıyorbu 5. viteste motorun daha ağır hızlandığını iddia eden arkadaşlar...
yürüyen her kara taşıtında sondan bir önce ki vites hızlanma vitesi son vites motoru rahatlatma ve ekonomi vitesidir. eğer dikkatli araştırırsanız araçlarda en yüksek beygir gücünü veren vites sondan bir önce ki vitesin red line a yakın devirdir. o yüzden motorlu araçların son viteslerinden aşırı besleme ünitesi yok ise (eğer turbo, nos, kompressor gibi) serilik,kıvraklık beklenemez...
sağol İzzetim ikramım::gazla::gunaydn gulum napıon bkm?
oglenmı oldu len alamadnmı mtoru![]()