Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar yeni 20 km civarı yaptım birkaç çukura girdim hız göstergesinin nesi çıktıysa gitti hız. Tekrar bir çukura girdim geldi. Basit bir şekilde çözebilir miyiz ?

başına gelen var mı arkadaşlar? Buarada bizim usta 1000 de gel dedi bu garantide ilerde sorun çıkartabilir mi?

başına gelen var mı arkadaşlar? Buarada bizim usta 1000 de gel dedi bu garantide ilerde sorun çıkartabilir mi?

Başıma gelmedi, motor arızalarından da çok iyi anladığımı iddia etmem ama bana elektriksel birşey olabilirmiş gibi geldi. Mekanik birşey olsa (parça falan yerinden çıksa) bir sonraki çukurda tekrar yerine düzgün şekilde oturması düşük bir ihtimal. Muhtemelen kabloların birinde bir temassızlık olabilir. Kendin bir bak bakalım kafa grenajının arkasındaki kablolar sağlam mı soketler tam oturmuş mu diye. Birşey bulamazsan, aynı arıza çıktığında doğru servise...

yakında servise gideceğim o zaman baktırayım. Hız göstergesi çalışmazken devir göstergesi çalışıyordu. Bakalım nolacak.

bu marka lastiklerin ne yazık ki 3,00/18 ebatında lastikleri yok. eğer bu marka lastikleri alacaksanız ön 90-90/18 arka 100-90/18 alın. ya da sadece IRC marka lastikte 3,00/18 ebatında lastik var. o marka lastiğin de kalitesini kullanmadığım için bilemem...

ayrıca garanti süresi boyunca garanti kapsamından çıkmasını istemiyosanız her 2000 km de servise götürüp bakımlarını YETKİLİ SERVİS e yaptırın. 30000 km sonra servise götürmenize gerek kalmaz garantisi bittiği için bujinizi yağınızı filtrenizi değiştirin kullanın motorunuzu
eğer ön 90/90-18 arka 100/90-18 michelin alırsam uyarmı bunun tekerlere benim bildigim ön 2,75-18 arka 90/90-18 o yüzde sordum ama bununda ön 3,0-18 sizin dediginiz iyice kafamı karıstırdı

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

karısık yazmısım biraz yani bu lastikleri ön 2,75-18 arka 90/90-18 ebatında olanı var ama motorun ön 3,00-18 arka 90/90-18 yazıyo sizde ön 90/90-18 arka 100/90-18 al demişsiniz o yüzden kafam karıstı

c90

orjinal ebat yeterli motor 5. viteste hızlanma problemi yaşıyor zaten
geniş ebat sıkıntı yaratır
IRC kalitesine gelince ben6300km dir kullanıyorum
dağ taş asvalt dayanıklı hala kiprikleri üstünde duruyor::gazla::

buna uygun lastik bulursanız link atabilirmisiniz ya kafam karıstı şimdi ben alıyım michelin yoksa ırcmi alıyım

Şunu anladım ki şu zamanda ucuz ve kaliteli alınacak bir kaç motordan birisi drift.
macır motoru alacak arkadaşlara dirft tavsiyem. bu sene üni var denkleştirirsem ya araba yada drift:bounce:

c90

bu gün yine 5. vites hızlanma problemini mail attım
geri döndüler ama mailleri karıştırmışlar::gazla::

selamınaleyküm herkese, bende motor almayı düşünüyodum 2000,2500e falan ikinci el bişey bakıyodum babam sıfır alalım dedi driflerde hoşuma gidiyor 2-3 güne drift alıyorum Allah nasip kısmet ederse, forumdaki yazıları okudum ama sorıyım yinede bu motorlada ne biliyim böyle hepsinde olan belirli bi sorunları varmı ilk motorum motordanda pek anlamam beni üzermi yardımlarınızı bekliyorum..

aleyküm selam.
halledilmeyecek bi sorunu yok merk etmeyin.
umit arkadaşımıza ek olarak zinciri söylemek istiyorum.
kendi motorumda olduğu gibi 4-5 bin km rahat kullanabilirsiniz.
ama gevşemelerinden sıkıldığınız zaman o-rigli zincirle değişmenizi tavsiye ederim.
onun haricinde benzini koy, yağını değiş yola devam

benim mtorun arka lastikler 90-90
ön lastikler 80-90 ustunde orjinal geldi ayrica zinciri de o-ring li zincir oda ustnde geldi .d .d

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

benim motorda arka 90-90 ön 80-90 orjinal üstünde geldi ayrıca zincir de o-ring li oda üstünde orjinal geldi ayrıca

c90

benim mtorun arka lastikler 90-90
ön lastikler 80-90 ustunde orjinal geldi ayrica zinciri de o-ring li zincir oda ustnde geldi .d .d

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

benim motorda arka 90-90 ön 80-90 orjinal üstünde geldi ayrıca zincir de o-ring li oda üstünde orjinal geldi ayrıca
senin motor ne ki
markası ne::gazla::

570 km oldu bakıma gittim.
yagını değiştirdiler hava filtresini temizlediler
zinciri yağladılar
her yerini yagladılar:))

ilk motor ampülünü değitirdiler 2 gün önce burduraw gitmiştim gelirken gece geldim ıspartaya gelinceye kadar ampül patladı insallah kronik bir sorun degildir bu gece motorla yolculuk yapması başka güzel oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar