Konu günaydınlarla hayırlı olsunlarla devam ediyor anlaşılan herkez motorunu sorunsuz kullanıyor ne şanslıyız derken benim motor 2000Kmde titreşime başladı.Kırık dökük asfaltlar taşlı çakıllı yollar birazda haşin ve gaddar kullanımım yüzünden motor vibrasyon makinası olma yolunda hızla ilerliyor.İlçemdeki her motorcuya gittim titreşime çare yok bunlarda dedi abi bi bak dedim mondial alırsan katlancan titreşime vs dedi.Varsa bildiğiniz bi ayarı kendim halledeyim yoksa motoru satılığa çıkarıcam.
yağını zamanında değiştir drift de titreşim mitreşim yok olamaz da bunun motorun km ile alakasıda yok
kulaktan dolma ifadeleri de sabit bir fikirmiş gibi aktarmayın
drit 6000 km ye dayandı her 600-750 km de yağ değişimi yapıyorum malum havalar sıcak motora koyduğum yağın nerde ise rengi bile değişmiyor
son kullandığım DEW oil 10-40 tı şanzumanda vites değişimlerinde tıkırt tukurt ses geliyordu şimdi şıkır şıkır geçiyor
yağı teklif eden bir madeni yağ satıcısı cankuşumdur
yinde korkarak koydum motora ama DEW e helal olsun adamlar yapmış isteyene temin edilir 1Lt ambalaj 10 TL yarın tekrar aynı yağı alıp değişim yapmak istiyorum::gazla::