Çocuk gibiyim sanki yürürken içim içimi yiyor. "Çabuk toparla borçları Okan" diyor içimden bir ses. Yoksa motorun çürüğu kalacakmış gibi sanki

Çocuk gibiyim sanki yürürken içim içimi yiyor. "Çabuk toparla borçları Okan" diyor içimden bir ses. Yoksa motorun çürüğu kalacakmış gibi sanki![]()
![]()
tokatlanmak istemiyolardır :queen:Ne dediginden bişi anlamadım..
Niye herkeze drift alıcam dedigimde vazgeciriyorlar :S
Üstad gelmeyi gerçekten çok isterim ama Yatağan bana çok uzak kalıyor şimdilik. Malun ilk vitesli motorum daha öğrenme aşamasındayım ondan güvenemiyorum kendime. Eğitimlerimi tamamlayayım her yere gitmek istiyorum!yok mu şimdi bir kişi bile yatağana gidecek
hiç olmaz ise yabancılık çekmem
belki bir birimizden habersiz salihliden gidecek olanlar olur ama karşılaşmama ihtimalimiz düşük
çünkü toplam 4 gün süren bir festival bu
ben 7 eylül saat 16 gibi yola çıkıp akşam 20 gibi orada olmayı planlıyorum::gazla::
benden daha yakınsın
fakat
kendine güvenemiyorsan sakın deneme
çünkü mesafe pekte alaya alınacak kadar değil
ne isterdim biliyormusunuz
Mt DRİFT grubu olarak beraberce 1 gün geçirmek isterdim
fakat bu sene nasip olmayacak galiba
neyse::gazla::
arkadaşlar kafayı yicem opel araba var benım motor ondan çok yakıyo :S sorun sizce nerdedir 100kmde 4.5 litre :S:S
km kaçta? bakımları yapıldı mı?
500 bakımı yapıldı şuanda 1700 km'de :S
araba ise opel combo dizel 18 kuruş yakıyo benim motor 20 kuruş hatta 20kuruştan fazla yakıyor..
500 bakımı yapıldı şuanda 1700 km'de :S
araba ise opel combo dizel 18 kuruş yakıyo benim motor 20 kuruş hatta 20kuruştan fazla yakıyor..
servise yarın gitcem tekrar ama bana bişey dememişti 500 bakımında tekrar gel falan diye. Cikle hangi pozisyonda olacak ?500 den sonra 1500de tekrar yapılması gerekmiyor mu? Altta jiklenin açık olup olmaması da etkileyebilir.
servise yarın gitcem tekrar ama bana bişey dememişti 500 bakımında tekrar gel falan diye. Cikle hangi pozisyonda olacak ?
Evet yağ filtresi var. Yağ boşaltma vidasının yanında büyük bir vida var.(motorun sol tarafında mondial yazısının altında) yağ değişiminde yağı boşalttıktan sonra o vidayı sökerek filtreye ulaşabilirsin.driftte yağ filtresi varmı, varsa nasıl temzleyebilirim ?