hayırlı olsun, peki hocam vites boşta olursa mı çalıştırıyor? Verdiğiniz linkte 37,76 TL diyor kargoyla mı 50ye geldi?
Evet vites boşta olacak yada debriyaja basacaksın ikiside aynı biliyosunuz ama söyliyeyim yinede
hayırlı olsun, peki hocam vites boşta olursa mı çalıştırıyor? Verdiğiniz linkte 37,76 TL diyor kargoyla mı 50ye geldi?
Hocam CBF,YBR ve TVS 2.5 lt yakarken bunun 3 yada 3 e yakın bişiler yakması biraz fazla geldi çünkü rakipleri böyle iken bu böyle olunca ve uzun yollara çıkacağımı hesaplayarak yaptığım hesaplamalarda aradaki oynama çok büyük farklar yaratmakta yani bu nedenle böyle söyledim...Kaç lt yakmasını bekliyordun ? cub değil ki bu cub bile 2.2 litre yakıyosa, e bırak da 135cc drift o kadar yaksın arada 2 kat güç farkı var. ama 70 km sabit gidersen 2.5 litre de yakabilir drift.
Mondial'in o meşhur kronik problemleri nedir ? paylaşırsanız biz de öğreniriz. ama lütfen scooterlarda çıkan sorunları buraya yazmayın çünkü 125MH drift vitesli bir motor.Arkadaşlar ilk motor için önerirmisiniz yoksa mondial'in o meşhur kronik problemlerini yaşar motor sevdasına başlamadan bıkarmıyızayrıca 2.el için 10000 km ye kadar kaç para vermek doğru olur ?
saygılar
Mondial'in o meşhur kronik problemleri nedir ? paylaşırsanız biz de öğreniriz. ama lütfen scooterlarda çıkan sorunları buraya yazmayın çünkü 125MH drift vitesli bir motor.
Ne hikaye ama :queen:S.a ben geldimmYarın bitiyor bayram.. Ybr bakıcam gibi. eger cok derlerse..
Arora Yebere Veya Mh drift bakıcam.. Biri 3.100 Öteki 2.800 ..
Bu arada ilk kazamı yapıcaktım..Geziyorum sabah motorla.. Markete gidiyorum..Döndüm hızım 30 var yok.2.vitesteyim.. 2 Tane cocuk küçük 4. Yol neyse tek ben vardım cocuklar panik yaptı..Kalabıklı ama carsı..Saga sola kacısmaya basladı.. Aramızda 1.5 Metre ya var ya yok..Biri saga kacıo biri sola gecmeyi denicem..Vurursam Ehliyeti cıkartmadım..Basım belaya giricekk.Arka freni sıkamadım..Dengemi kaybedicek gibiydim..Direksiyonu düzeltim ön frene abandım..Kaymaya basladı.O arada direksiyonu yola göre ayarlamam,lazımdı..Saga dogru kırdım..Motor daha gidiyor.. ve üstünden atıcaktı..Neyse tam sol taraftan yanlama olarak ucuyordum motordan..Motor durdu..Herkez bana bakıyor..Korktum acıkcası..
Geçmiş olsun bence sen mh alda başın agrımasın itenekli motorların devri bitti artık
birazcık inanmadım :cherry:İnanmadınmı![]()
Yavas gitmenin yararı.. Bu bayram yavas gittim..Cok kalabalık yollar..Da yüksek hızda frene basınca.. Ani durumda Tak tak yapıyor..Sıyırıyormudur nedir??
Sagolun.Ehliyet olsa sorun deyil. O kadar insan görüyor önüme atlıyorlar.
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın. Bence mesele ehliyet değil, o çocuklardan birisine birşey olsaydı ben olsam kendimi affedemezdim hatta motordan bile soğuyabilirdim. Neyse tekrar büyük geçmiş olsun...
izzet facede drift sayfasında yazdıklarını okudumda..
sen hiç drift kullandınmı ???