Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

c90

yukarda verdiğim linkteki şarkıyı kim söylüyor bilen var mı?

---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:33 ----------

kimse yok mu?
sesimi duyan var mı_?

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:38 ----------

yok bu arkadaşlara bayram çarpmış

yukarda verdiğim linkteki şarkıyı kim söylüyor bilen var mı?

---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:33 ----------

kimse yok mu?
sesimi duyan var mı_?

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:38 ----------

yok bu arkadaşlara bayram çarpmış

Türkü mü o :D

Eger fren sıktıgınızda tak tak diye ses varsa dogru servise

Vardı..Öncede tambur da sert bi sekilde geri atıyordu gecen hafta dagıldı işte.. yenisini aldım..Taktım mesela 50-60 da kasis geliyor durmam gerekiyor oda sert fren yapıyorum..Kaydırayım diye kaymıyor..Tak tak sıyırıyor gibi..2005 Model nereye servise :D

o sesi kampana yapıyor ama nedeni başka ve freni bozuyor eger servis halledemezse tek çare servisi degiştirin ve ayrıca lütfen arıza nedenini sormayın çünkü servis arkadaşlar bu işten ekmek parası kazanıyor

o sesi kampana yapıyor ama nedeni başka ve freni bozuyor eger servis halledemezse tek çare servisi degiştirin ve ayrıca lütfen arıza nedenini sormayın çünkü servis arkadaşlar bu işten ekmek parası kazanıyor
Hadi canım :mrgreen: her hafta sudan sebeplerle 3-5 çivisi çıkan çinli motoru ayakta tutmak için servislere 10-20 lira bayılmak çinli motor sahibinin kaderi olmamalı. Ayrıca servise götürsen 3 saatte hallolacak işi ben kendim 1 saatte yapıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Vardı..Öncede tambur da sert bi sekilde geri atıyordu gecen hafta dagıldı işte.. yenisini aldım..Taktım mesela 50-60 da kasis geliyor durmam gerekiyor oda sert fren yapıyorum..Kaydırayım diye kaymıyor..Tak tak sıyırıyor gibi..2005 Model nereye servise :D
Fren çubuğunu, kampana balatasını değiştir. Kampana levyesini ve levyenin bağlı olduğu mili kontrol et, kampana sabitleyici demirin de fazla oynak olmamasına dikkat et.

Aramızda ustalarda varmış :):):) bir gün ne demek istediğimi anlarsın bu arada tekrar hatırlatayım mh lar çin degil tayvan malı alibaba.comda toptan satışı var ybr 500 dolar mh lar 350 dolar

Mengu cubugu ,kampana falan degsti ya orda bniom haftada 2 gun sorun deyil.kendi motorumda olmasnda:)

Ne servisi be İzzetim nereye götürsen yaparlar bunu

Aramızda ustalarda varmış :):):) bir gün ne demek istediğimi anlarsın bu arada tekrar hatırlatayım mh lar çin degil tayvan malı alibaba.comda toptan satışı var ybr 500 dolar mh lar 350 dolar

Soruyu sorma parayı bayıl uza diyorsun kısaca :) O dediğin olmaz bence Mengü çok haklı :)

Garantili motorda riske girmeyin diyorum eger bir parça degişecekse kampana gibi boşu boşuna neden para veresinizki

Köylü tarzı motorun sıfırının çinden çıkış fiyatı 350 dolar, bu motor ucuz ama kaliteli üretimin nasıl yapılabileceğinin en iyi kanıtıdır o bile 350 dolar ise mh drift 500 dolar rahat vardır, bu arada ben de tekrar hatırlatayım, mh tavyan malı değildir çin malıdır. Laptop'umda imalatçı firmanın linki vardı 150mc konusunda bir arkadaş paylaşmıştı isterseniz linki bulabilirim.

S.a ben geldimm :D Yarın bitiyor bayram.. Ybr bakıcam gibi. eger cok derlerse..

Arora Yebere Veya Mh drift bakıcam.. Biri 3.100 Öteki 2.800 ..

Bu arada ilk kazamı yapıcaktım..Geziyorum sabah motorla.. Markete gidiyorum..Döndüm hızım 30 var yok.2.vitesteyim.. 2 Tane cocuk küçük 4. Yol neyse tek ben vardım cocuklar panik yaptı..Kalabıklı ama carsı..Saga sola kacısmaya basladı.. Aramızda 1.5 Metre ya var ya yok..Biri saga kacıo biri sola gecmeyi denicem..Vurursam Ehliyeti cıkartmadım..Basım belaya giricekk.Arka freni sıkamadım..Dengemi kaybedicek gibiydim..Direksiyonu düzeltim ön frene abandım..Kaymaya basladı.O arada direksiyonu yola göre ayarlamam,lazımdı..Saga dogru kırdım..Motor daha gidiyor.. ve üstünden atıcaktı..Neyse tam sol taraftan yanlama olarak ucuyordum motordan..Motor durdu..Herkez bana bakıyor..Korktum acıkcası..

30 km/h hızla duramadın mı İzzet ?? neyse geçmiş olsun dikkatli ol.

izzet buna benzer bi kazada dün yaşadım ben dayımlan 2006 model ybrden uçuyorduk azkalsın 5 cm çakllı yolda nerden baksan 30-40 sürüklendik benim bacak arası yırtılıyordu hopladık çünkü :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar