Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben her seferinde unuttugum ve genellikle serviste oldugum için onlar ön 30 arka 32 basıyorlar galiba

Aynen o sekilde.. bu hafta dayımda gelicek gidip bakıcam dün işim vardı gidemedim baska modellere baktım.. Bayramdan sonra alıcam gibi.. :)

datlı bi karar versede artık datlısını yesek. Kaç aydır karar veremedı :santa: toplama bi motor yapsın. Titan, ybr, dirift karışımı bişey olsun :queen:

benim drift 5. viteste düzyolda 7000 7500 devir gidiyor maksimum. bayır aşağı gpsle ölçtüğüm max hız 110km normalmi sizce

Bende Mondial 125MX var çok hafif inişlerde 110'u geçiyor, aynı inişi çıkış yönünde çıkarken 85-90 yapıyor. Fakat bazı rampalarda ana yol olmasına rağmen hızım 60'a kadar düşüyor sizin drift'lerin de bu kadar bayıldığı oluyor mu ?

Bende Mondial 125MX var çok hafif inişlerde 110'u geçiyor, aynı inişi çıkış yönünde çıkarken 85-90 yapıyor. Fakat bazı rampalarda ana yol olmasına rağmen hızım 60'a kadar düşüyor sizin drift'lerin de bu kadar bayıldığı oluyor mu ?

Güzel bir subap ayarı yaptır, daha sonra yağını değiştir kaliteli bir yağ koy ve hava filtrene bak tozlanmışsa değiştir.

Bujiyi kesin değiştir ngk tak üstündeki buji çok kötü. Karbüratör hava/yakıt ayarını yaptır. Benzini güzel yerlerden al :)

Güzel bir subap ayarı yaptır, daha sonra yağını değiştir kaliteli bir yağ koy ve hava filtrene bak tozlanmışsa değiştir.

Bujiyi kesin değiştir ngk tak üstündeki buji çok kötü. Karbüratör hava/yakıt ayarını yaptır. Benzini güzel yerlerden al :)
Yağım kaliteli zaten castrol 10-50 tam sentetik. Subablara dokunmaya gerek var mı ya motora anahtar değsin istemiyorum :) buji bujidir ya yeni buji aldım ama 2 liralık marshal buji :cherry: daha takmadım ama orjinali duruyo

Arkadaşlar netten bi hayli araştırma yaptım. CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W-50 motorsiklet yağını honda cbf 150 de kullanıp çok memnun kalanlar var. Acaba Mondial mh driftte de kullanılır mı? Kullanan var mı? Acil yorumlarınızı bekliyorum. (yağ değişimi geldi de :) )

Arkadaşlar netten bi hayli araştırma yaptım. CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W-50 motorsiklet yağını honda cbf 150 de kullanıp çok memnun kalanlar var. Acaba Mondial mh driftte de kullanılır mı? Kullanan var mı? Acil yorumlarınızı bekliyorum. (yağ değişimi geldi de :) )Motosiklet-Yagi-Castrol-Power-1-Racing-10W-50__54415842_1.jpg

Ben pıtır motorda sürekli olarak castrol kullanıyorum ama inan dikkat etmedim yanlız bir kez supersportlar için olan yagdan kullandım fark varmı dersen iki castrol arasında yok

Slm arkadaslar nasil gidiyor driftle keyifler
Benim mottorun yakiti artti gibi geldi bu yuzden bi deneme yapayim dedim. 100.5 km de 2.8litre yakit yakti
benzinin fiyati 4.49 liradan sizce normal mi sizinkilerin yakit durumlari nasil (olcumu tamamen sehir ici ve normal kullanim olarak gerceklesti)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar