datlı bi karar versede artık datlısını yesek. Kaç aydır karar veremedı :santa: toplama bi motor yapsın. Titan, ybr, dirift karışımı bişey olsun :queen:
Almassa bisikletimi bedavadan verecemale:
Bende Mondial 125MX var çok hafif inişlerde 110'u geçiyor, aynı inişi çıkış yönünde çıkarken 85-90 yapıyor. Fakat bazı rampalarda ana yol olmasına rağmen hızım 60'a kadar düşüyor sizin drift'lerin de bu kadar bayıldığı oluyor mu ?
Yağım kaliteli zaten castrol 10-50 tam sentetik. Subablara dokunmaya gerek var mı ya motora anahtar değsin istemiyorumGüzel bir subap ayarı yaptır, daha sonra yağını değiştir kaliteli bir yağ koy ve hava filtrene bak tozlanmışsa değiştir.
Bujiyi kesin değiştir ngk tak üstündeki buji çok kötü. Karbüratör hava/yakıt ayarını yaptır. Benzini güzel yerlerden al![]()
Yağım kaliteli zaten castrol 10-50 tam sentetik. Subablara dokunmaya gerek var mı ya motora anahtar değsin istemiyorumbuji bujidir ya yeni buji aldım ama 2 liralık marshal buji :cherry: daha takmadım ama orjinali duruyo
Arkadaşlar netten bi hayli araştırma yaptım. CASTROL POWER 1 RACING 4T 10W-50 motorsiklet yağını honda cbf 150 de kullanıp çok memnun kalanlar var. Acaba Mondial mh driftte de kullanılır mı? Kullanan var mı? Acil yorumlarınızı bekliyorum. (yağ değişimi geldi de)Motosiklet-Yagi-Castrol-Power-1-Racing-10W-50__54415842_1.jpg