Selam Arkadaşlar,
Bir süreden sonra tekrar birşeyler paylaşabiliyorum. Pazartesi günü motorumu, salı günü belgeleri, bugün de reuhsat ve plaka mı teslim aldım. Bugün ilk sürüşümü gerçekleştirdim (tabiki kapalı alanda, deneyimli bir arkadaşın eğitimiyle). 1. viteste düşük hızda manevra işini çözdüm sanırım, haftasonuna doğru da vites değişimi sanırım çözerim. Amacım 14 Eylül 'de güzel bir sürüş eğitimi var ona katılmak

umarım en kısa zamanda trafiğe güzenli bir şekilde çıkmaya başlarım.
Tüm bunların yanında sizlere sormak istediğim bir nokta var. Motoru ilk aldığım günden beri ön dişli kısmından bir ses geliyor. Tırıs giden bir atın nal sesi gibi (benzetme komik olmuş olabilir ama başka bir tarif bulamadım) :silent:
Amcaoğlu zincir ayarından olabileceğini söyledi. Var mıdır olası başka bir sebebi? Hemen düzeltilmesi gerekir mi yoksa 500km bakımını bekleyebilir mi?
Bir diğer sorum ise far ile ilgili. Sanki Ön tekerlek farın aydınlatmasını engelliyormuş gibi görünüyor. Farda herhangi bir yükseklik ayarı falan var mıdır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
Resim eklemeye çalıştım ama bilemedim oldumu... Görüntü normal midir?
[url]http://d1208.hizliresim.com/10/8/bndjk.jpg[/url]