yakın zamanda onlarıda degişecemm..Woww güzel abi bide su sinyalleri degiştirip,Xenon takaydın.
arka sizyaller için bişi düşünecem tam görünsün diye..
yoksa sadece öne takmak istemiyorum..
yakın zamanda onlarıda degişecemm..Woww güzel abi bide su sinyalleri degiştirip,Xenon takaydın.
motoru yıkadıktan sonra motoru yatırabildignce saga sola yatırın..
çünkü benzin kapagının ordaki boşluga su birkiyor.içeri sızma olasılıgı olabilir..
eger depo kapagını açarsanız bütün su içeri girer..
tabi zamanı olan varsa günaştede bırakabilirGüneşte bırakmakta bir çözüm olabilir![]()
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/82147-mondial-125-mh-drift-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-57.htmlNie onlardan almıyım bi kazada diz kemigini kırma oldugu içinmi diyorsun. ? Persembe-Cuma-CumartesiOyy oyyy
plaka kesme deilde sinyalin baglantı yerin arasına küçük bi plastik koyarsam bitazdaha uzatmış olurum.
bu şekilde düşündüm bakalım uygulayabilirsem..
bu motor yarışını nerde oynuyosun..
ben bazen gta da oynuom sarmıo artıkın
Allah iyiliğini versin kardeşim beni güldürdünAbi saol ya önemli deyil..gelcek hafta olur.. Da ailecek diyorsun kac kişi biniceksiniz motora ?
Allah iyiliğini versin kardeşim beni güldürdün
motorla değil
arabamızla gideceğim
o nedenle motorumu özliycem ya keşke çocuklar bizle gelmesede yengeni atsam Karakaçanın terkisine de basıp püfür püfür gitsek ikimiz
neyse o günler yakın oğlum zaten seneye ben sizle gitmem diyor
öbür sene kızlarım da aynı şeyi ister yani üç sene sonra belki Karakaçan ben ve yengen üçümüz çıkarız inşallah::gazla::
Kaan sen nasil suruklendin arkasini falan mi kaydirdin
sende birsey yoktur insallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Dikkat et kardesim tekrar gecmis olsun