Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bugün tekerlere kırmızı şerit çektim yalnız tırtıklı kalıyor yüzeyi herkesin ki böyle mi oluyor arkadaşlar?

sanki zararsız bi parça gibi duruyo ama neyse fiyatını sorayım bugun çok isterlerse takmam bende :) birde foruma resim eklemek için en kolay yol nedir ?

Murat abi her duba nin arasinda sinyal veremem ya :)
Ben A2 direksiyon sınavında hiç sinyal vermemiştim 95 aldım. bizim zamanımızda 2 tane kuka vardı düz gidip geri dönüp kuka arasından geçiyodun iş bitiyodu. Vitesli 125'lik motorla girdik sınava en başından sabit bi tempo tutturunca iş bitiyo.

bugün tekerlere kırmızı şerit çektim yalnız tırtıklı kalıyor yüzeyi herkesin ki böyle mi oluyor arkadaşlar?
eger 10 liraklı şeritlerden aldıysanız o şekilde tırtıklı kalır..
bende almıştım sizin dediginiz gibi oldu.
gittim feyzioglu motordan 20 liraya KEİTİ marke şerit aldım..
hem çekmesi kolay hemde kesinlikle tırtılı veya açma olmuyor..
çok rahat bi şekilde yapıştırıyosunuz..

bugün balata temizleyici ile ön balatayı iyice temizlendi serviste..
arkadaşım havasınıda aldı..
şuan tam istedigim gibi tutuyor firen..

Canım sıkılıyor...Sıkıldım artık Nisandan beri.. 4 Aydan beri bekle bekle patlıcam ya..

Aman abi ya ben seni gördüm yolda. bişey yok sanıyodum. kazadan haberim falan yoktu. sonradan öğrendim onuda. Allah korumuş, sana bişey olmasın abi

içe kıvrılanlar var ndan alma..
bendeki mesala çok iyi hem çok uzunda deil.
ayaklarınıda koyabilirsin :)

Aynen umit de onemli bisi yok cok sukur
ara yoldan ana yola cikacaktim baktim gelen var bekledim serbest olunca da yurudum
oda ne onumden gecen arac durdu(kirmizi isikta) arkasinda durdum allah takti geriye geri geliyo kornaya bastim carpinca ancak durdu hareketsiz halde bana vurdu
motordan atladim motor yere dustu dayayabildigim kadar dayadim ama denyo duramadi daha neyse
biraz benzin akti ve ayna vidadan gevsedi allahtan korumalik varda motorun deposunu sagini solunu cizilmekten bukulmeden korudu sadece korumaligin yan tarafi cizildi
aynayi siktim eski haline geldi.
Ayna parasini aldim yalniz 50 lira dediler takimina 35 lirasini aldim o da dokulen benzin yerine gecti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar