Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

plaka kesme deilde sinyalin baglantı yerin arasına küçük bi plastik koyarsam bitazdaha uzatmış olurum.
bu şekilde düşündüm bakalım uygulayabilirsem..
bu motor yarışını nerde oynuyosun..
ben bazen gta da oynuom sarmıo artıkın

geçmiş olsun arkadaşlar, ben de benzin kapağından şikayetçiyim yazın buharlaşma olur diyor usta fakat tamamen çıkışını önlese acaba bu sefer basınç tehlike mi saçar acaba?

motoru yıkadıktan sonra motoru yatırabildignce saga sola yatırın..
çünkü benzin kapagının ordaki boşluga su birkiyor.içeri sızma olasılıgı olabilir..
eger depo kapagını açarsanız bütün su içeri girer..

plaka kesme deilde sinyalin baglantı yerin arasına küçük bi plastik koyarsam bitazdaha uzatmış olurum.
bu şekilde düşündüm bakalım uygulayabilirsem..
bu motor yarışını nerde oynuyosun..
ben bazen gta da oynuom sarmıo artıkın

Pc de oynuyorum abi.. Karlı,Yagmurlu yollar da var motor kar ve yagmur lu yollarda dönerken arkayı öne getiriyor.. gaz verince :)

Günaydın herkeŞEEE :)

arkadaşlar herkese merhaba...
öncelikle kaza yapan mesut vee kaan kardeşlerime geçmiş olsun diyorum. ama dikkat edelim arkadaşlar can taşıyoruz...
şimdi depodan benzin atma olayına gelelim. öncelikle depo kapaklarınız ile deponuz arasında bi boşluk vardır. kapağı açınca bunu görebilirsiniz. bu boşluk deponun HAVA tahliye boşluğudur ve deponun altına verir bu havayı. yoksa hava değişimlerinde ki yoğuşmadan depo sıkışır. ama sanmayın ki depo kapaklarınız da çok kaliteli sızdırmaz. onlarda da sızma oluyo. ama ki eğer deponuz tam dolu iken düz yolda giderken fren sıktığınız da benzin tahliyeden atıyosa deponuzda sıkıntı vardır deponuzu garantiden değiştirmeniz gerekir.

rica ederim güzel kardeşim siz dikkat edin kendinize gerisi önemli değil. Allah hepimizi korusun inşallah :)

c90

yarından itibaren ayın dokuzuna kadar büyük ihtimalle nette olamayıp foruma giremem
şimdiden izzetime(TATLIHIZ) diğer ehliyet sınavı olan arkadaşlara başarılar panik yok İKİTEKER işini bilir
Allah utandırmasın::gazla::

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

sizleri özliyeceğim
Drift e selam Yola devam
beni tatilde sıkacak olan
bir motorsikletim olmayınca bir yanım yarım inanın motor işyerinin önünde olmayınca bir eksiklik hissediyorum
iki forum ve sizlerden ayrı kalacağım
Allah muhabbetinizi arttırsın ne olursa olsun birbirimizin kalbini kırmayalım ::gazla::

Abi saol ya önemli deyil..gelcek hafta olur.. Da ailecek diyorsun kac kişi biniceksiniz motora ?

c90

Abi saol ya önemli deyil..gelcek hafta olur.. Da ailecek diyorsun kac kişi biniceksiniz motora ?
Allah iyiliğini versin kardeşim beni güldürdün
motorla değil
arabamızla gideceğim
o nedenle motorumu özliycem ya keşke çocuklar bizle gelmesede yengeni atsam Karakaçanın terkisine de basıp püfür püfür gitsek ikimiz
neyse o günler yakın oğlum zaten seneye ben sizle gitmem diyor
öbür sene kızlarım da aynı şeyi ister yani üç sene sonra belki Karakaçan ben ve yengen üçümüz çıkarız inşallah::gazla::

Allah iyiliğini versin kardeşim beni güldürdün
motorla değil
arabamızla gideceğim
o nedenle motorumu özliycem ya keşke çocuklar bizle gelmesede yengeni atsam Karakaçanın terkisine de basıp püfür püfür gitsek ikimiz
neyse o günler yakın oğlum zaten seneye ben sizle gitmem diyor
öbür sene kızlarım da aynı şeyi ister yani üç sene sonra belki Karakaçan ben ve yengen üçümüz çıkarız inşallah::gazla::

Gelemde gelcek hafta süreyim bi senin su motürü abi olmazmı ya :) Zati arkadasla gelicem pazar gelirim.. Sen bizi yarı yoldan alırsın.. biraz basa basa gelirik olmazmı :)

c90

motor 5-6 gün dükkanda kilitli kalacak garibim karakaçan abisini arıyacak
canı sıkılacak Karakaçanın::gazla::

Kaan sen nasil suruklendin arkasini falan mi kaydirdin
sende birsey yoktur insallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------

Dikkat et kardesim tekrar gecmis olsun

abi ön teker kaydı birden. direksiyon çktı elimden bende ve motorda hiçbirşey yok. 2 metre falan sürüklendik sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar