ben net 1700 km deyım motorun yakıtı dışında başka bir sıkıntım yok ha birde akü problemim var onu da servisten garanti kapsamında değiştirecem arka topcase sürekli kullanmadığım için sökülebilen cins ten taktım aparat kullanama gerek kalmadı arkamda yük taşımıyorum ön koruma demiri olarak ybr esd demiri aldım çamurluğa sürtme gibi bi problem de yaşamıyorum depo yu tam fullerseniz evet böyle bir sıkıntı genel olarak var ama ben çokta rahatsız olmuyorum yada şu şekilde çözersiniz depo 70 tl ye fulleniyor siz boş depoya 60 tl benzin alın hem yük etmemiş olursunuz hem de sesi duymassınız az değil 16 lt benzin yük ediyorsunuz depo fulleyince 13 lt 10 lt alın her seferinde bir sıkıntı olmaz şehir dışı yada gezi yapacaksanız fulleyin, orta sehpaya gelince bi ben sıkıntı çekmiyorum heralde o çıkıntıya ayagınızla basıyorsanız bu yanlış hareket tir. o çınıtıya bastığınızda tek ayagınızla ustune cıkar gıbı yuklenıp elınızle kucuk bır hamlede motoru sehpaya cekebılıyorsunuz. (kesmekten kastınız kısaltmak mı, tamamen mi kesmek onu da anlamadım ) bana göre sıkıntı yok =) memnunum mh adayları ve yeni sahiplerini facebook kullanıyorlarsa guruba bekleriz...