Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Henüz yok.
servise gitmeniz lazım o zaman.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

Benimde motoru her kapatmamda soğurken 5-10 dk çıt çıt sesi geliyor o ses olabilirmi

motoru kapattığınızda genelde egzozdan çıt çıt ses gelir o normal.

motoru 6-7 gündür kullanmıyorum sokakta duruyor üzerine baya kar felanda yağdı geçen akşam bi çalıştırıyım bakalım çalışıyomu dedim bikaç denemeden sonra çalıştı şaşırdım valla tahmin ettiğimden dayanıklı çıktı :mrgreen: 5-10 dk rölantide ısıttım sinyalleri felan kontrol ettim tekrar bıraktım eski haline :)

İstanbulun karları eridi yarın veya perşembe günü tekrar sürmeye başlarım heralde :)

Alirsam bundan sonra
Honda Yamaha alicam
Mondial motorları
İyide servisleri
Çok dandik sıfır
Aldığım motorumu maf ettiler

gidon furş takımını değiştirmen lazım. kaç km de motorun bilmiyorum ama gidon ortada bi yerde oturuyosa rulmanlar iz yapmış. benim cbf 500 de vardı aynı sorun furş takımını komple değiştirdim hiç bi sorunum kalmadı. amortisorlerinde keçelerine ve yağına bi baktır.

ben kısa bi zaman önce sampo japondan 218 liraya yaptırdım ama sendede illa aynı fiyata olacağını söylüyemem. Sigortada yaş şehir nüfus sayısı çok önemli. Plaka ve ruhsatı da ilçe emniyete gidip halledebilirsin

buraya ne olmuş anlayan var mı ya tırtıklı tırtıklı kavlamış gibi ilk defa gözüme çarptı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

@kdiner

Son düzenleme:
motoru verdim bu gün haftaya çıkar umarım segman piston gömlek subaplar subap yayları egzantrik zinciri dişlisi bilyaları değişicek üst kapak taşlanıcak

Tamam servise gidip degistireyim bakalim devam edecek mi
7.000 kmye geldi motor amortisorlerede baktirayim sonucu yazarim

Son düzenleme:
Motosikleti
Henüz yok.
Zincirin olduğu kısım sanırsam ama daha net belli olsaydı iyi olurdu, kırılma oldu ise o şekil tutturulmuş sanırsam veya şuan kullanan arkadaşlar da çekip atarsa resim daha net ortaya çıkar, orijinali öyle mi yoksa farklı mı.

Zincirin olduğu kısım sanırsam ama daha net belli olsaydı iyi olurdu, kırılma oldu ise o şekil tutturulmuş sanırsam veya şuan kullanan arkadaşlar da çekip atarsa resim daha net ortaya çıkar, orijinali öyle mi yoksa farklı mı.
şu daire içine aldığım yer abi,eğer diğer arkadaşlarda orayı yakından çekip atarsa sevinirim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar