- Motosikleti
- Henüz yok.
akünün altında alet kutusu var . orada olabilir buji ve tornavida.
yok abi bir b.k yok ben tornavida falan koydum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
dün akşam motoru teslim aldım, bismillah dedik çıktık yola iş yerine geldim arkadaş bakıyor motora şöyle böyle (motor bilgisi vardır) çıktım yola abimin yanına gidiyorum 500 metre gittim ana yola çıkıcam motor tak istip etti kır kır kır yok çektim kenara elektrik var herşey tamam çalışmıyor arakla denedim oda yok, ulan dedim dakka bir gol bir, arkadaşı aradım böyle böyle diye gelsin diye. motorun diğer tarafına yani benzin musluk olan kısma birde ne göreyim arkadaş benzin musluğunu kapatmış açtım bastım marşa tık çalıştı, tekrar arkadaşı aradım musluk kapalı kalmış ben kapatmıştım demezmi allahtan çıkmadan aradım böyle halletmiş olduk. (Dakka bir GOL bir) Birde benzin musluğu depo bağlantı somun kısmından benzin damlatıyor fullediğim için icabına bakamıyorum yoksa benim için no problem ama halledicem. Motorla ilgili izlenimim ise gerçekten güzel dişli olayı ne küçük dişli nede büyük dişli hiç değmez bu hali çok çok güzel. Daha önce asya elegant 150 kullandım torku yüksekti onda ön dişliyi büyütmek gerçekten gerkli neden diceksiniz düşük hızda bile motor yüksek vites istiyor torku yüzünden ama bu tam kıvamında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Dakka bir gol sağ ve sol ön çatala yaptığım fosforlu levhalar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
direksiyon kilidi kitapcığında direksiyonu sola çevirin anahtarı bastırarak sola dönderin diyo ama yanlış bilgi diğer motorlar gibi sağ tarafta kilit bölmesi varmış hallettim.