Selam Arkadaşlar,
Foruma Yeni Üye oldum inşallah neşeli ve bol muhabbetli sohbetler ve paylaşımlar geçiririz.
20.07.2013 cumartesi akşam saat 5.30 da mondial 100 superboy'umu yeni teslim aldım, bugün 59 km de rodaj aşamasındayım.
Sizlerden rica rodaj bölümünde nasıl bir yol edinmeliyim sağlıklı bir motor için?
Bunun yanında motor beklentimin çok çok üzerinde çıktı. Trabzon da ki mondial bayisinden satın aldım ve bana Aslan usta bu motor ile rodajını tamamla 0,07 kuruş civarı yani cup'lar dan bile az yakıt sarfiyatın olacağını söyledi. Motor samimiyetimle söleyeyim çok güzel rahat cup'lar da ki kadar gürültülü ve sarsıntılı değil titreşim yok denecek kadar az, rahatsız etmiyor , aynadan arkada olan biteni net olarak görebiliyorsunuz. depom yaklaşık 60 tl ye doldu(içinde 1,5 lt vardı 11.lt daha aldı). Trabzon'da benzin lt fiyatı 4.95 bazı yerlerde 5 tl. motorumun resimlerini en kısa zamanda sizler ile paylaşmak istiyorum.gün geçtikçe motorumu size elimden geldiğince tüm samimiyetimle anlatıp kafalardaki karmaşık sorulara netlik kazandırmaya çalışacağım.
Allahtan Herkese Kazasız ve tatlı, neşeli, sevgi dolu sürüşleri içtenlikle Dilerim.
Tüm Arkadaşlarıma Selamlar Olsun...